Szacuny
0
Napisanych postów
12
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
857
a znacie coś w centrum? rynek, pl. Jana Pawła (maja)? ew wie ktos czy w creatorze (?) gdzieś w okolicy ul. legnickiej jest siłownia? bo ponoc była, ale w necie nie ma zadnego info.
tylko nie piszcie mi, ze w centrum jest w galerii bo ludzi kupa a ceny z kosmosu...
Szacuny
11
Napisanych postów
713
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
28603
a ja wlasnie waham sie miedzy bodyfit na pretficza a active fitness w fac'ie... Obie wydaja sie spoko, podobne ceny :] mam zamiar chodzic z dziewczyna takze dobrze zeby bylo sporo maszyn aerobowych ale tez sporo wolnych ciezarow, suwnica itd. a wiec, ktora lepsza ;p ? jakas pomoc :) ?
do tej pory chodzilem na spiska no ale troche drogo to wychodzi... i za nizsza cene mozna miec lepsze warunki z tego co widze.... ;)
Szacuny
5
Napisanych postów
1698
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
9914
blisko legnickiej na wysokosci bunkra rog poznanskiej/zachodniej ul.czarnirckiego 15 z tylu poczty na 1 pietrze,kazdy znajdzie cos odpowiedniego dla siebie
Szacuny
1
Napisanych postów
849
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
12075
Morskie oko masz kolo morksiego oka odrazu a no1 masz na ternei szkoly kolo boiska ,lodowska ..pzdr
Morskie oko i NO 1 akurat wiem (wzglednie) gdzie sa ale nie wiem gdzie jest Gladiator. No i podstawowa sprawa: jak jest z ludnoscie na tych silkach? Duzo osob chodzi? W jakich godzinach najlepiej chodzi aby bylo malo osob?
Zmieniony przez - chopinos w dniu 2007-12-16 18:57:09