Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

!!!SILOWNIA WROCłAW!!! WEJDZ I ZOBACZ GDZIE CWICZYC!!!

temat działu:

Informator DOLNOŚLĄSKI

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 173390

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 49 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 349
Witam
Serdecznie zapraszamy do korzystania z siłowni

Siłownia No.1 Wrocław ul. Brucknera 1o

cennik

Panowie i Panie
• Wejście jednorazowe: 6,99 zł
• Karnet 8 wejść: 47,99 zł
• Karnet 12 wejśc: 54,99 zł
• Karnet NO LIMIT: 59,99 zł

Siłownia No.1 ul. Reja 1-3 ( gimnazjum nr 13)

Wejście jednorazowe: 5,99 zł
• Karnet 8 wejść: 37,99 zł
• Karnet 12 wejśc: 44,99 zł
• Karnet NO LIMIT: 49,99 zł

ZBIERZ 5 KARNETÓW A 6 KUPISZ ZA 50% CENY !!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 857
a znacie coś w centrum? rynek, pl. Jana Pawła (maja)? ew wie ktos czy w creatorze (?) gdzieś w okolicy ul. legnickiej jest siłownia? bo ponoc była, ale w necie nie ma zadnego info.
tylko nie piszcie mi, ze w centrum jest w galerii bo ludzi kupa a ceny z kosmosu...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 713 Wiek 38 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 28603
a ja wlasnie waham sie miedzy bodyfit na pretficza a active fitness w fac'ie... Obie wydaja sie spoko, podobne ceny :] mam zamiar chodzic z dziewczyna takze dobrze zeby bylo sporo maszyn aerobowych ale tez sporo wolnych ciezarow, suwnica itd. a wiec, ktora lepsza ;p ? jakas pomoc :) ?

do tej pory chodzilem na spiska no ale troche drogo to wychodzi... i za nizsza cene mozna miec lepsze warunki z tego co widze.... ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1698 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 9914
blisko legnickiej na wysokosci bunkra rog poznanskiej/zachodniej ul.czarnirckiego 15 z tylu poczty na 1 pietrze,kazdy znajdzie cos odpowiedniego dla siebie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 849 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 12075
Gdzie dokladnie jest Gladiator ? Duzo ludu chodzi do Gladiatora/ Morskiego oka/ No 1 przy brucknera ?

Zmieniony przez - chopinos w dniu 2007-12-16 00:30:54
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 2164 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 26899
Morskie oko masz kolo morksiego oka odrazu a no1 masz na ternei szkoly kolo boiska ,lodowska ..pzdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 849 Wiek 37 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 12075
Morskie oko masz kolo morksiego oka odrazu a no1 masz na ternei szkoly kolo boiska ,lodowska ..pzdr

Morskie oko i NO 1 akurat wiem (wzglednie) gdzie sa ale nie wiem gdzie jest Gladiator. No i podstawowa sprawa: jak jest z ludnoscie na tych silkach? Duzo osob chodzi? W jakich godzinach najlepiej chodzi aby bylo malo osob?

Zmieniony przez - chopinos w dniu 2007-12-16 18:57:09
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 116 Napisanych postów 11455 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 83143
Gladiator jest na orzechowej , na gaju.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 116 Napisanych postów 11455 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 83143
Aha byłem na Reja w NO.1 .Moim zdaniem nie warto ,chociaz jest jeden plus że jest czynna od 13.00

Sprzęt ,większośc maszyny ,jedna ławka do skoksu i do płaskiej ,wyciąg pinowy i poziomy .Hantle max 29kg czyli mało. Jeden rowerek .

Zmieniony przez - Dj_Smalec w dniu 2007-12-16 21:47:38
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Dobra ,kto sie buja do bodyfit na pretficza?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

FIGHTER - KONTAKT I KIEDY START?

Następny temat

olej lniany

Spalanie
Polecane artykuły