Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
32
Nie ma karnetu na miesiąc. Płacisz co miesiąc 99zł, ale musisz podpisać umowę na rok. Wstęp masz wtedy nie ograniczony.
Swojego czasu były wejściówki na rok za 69zł miesięcznie, ale wstęp tylko od 9 do 16.
Szacuny
47
Napisanych postów
7541
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
45102
Panowie dajcie namiar na jakas dobra siłownie w miare w centrum i ktora jest otwarta dosc dlugo, bo koncze robote gdzies kolo godziny 20 i tak zebym zdarzyl to ogarnac. Mieszkam na Kościuszki(przy Makdonaldzie) na Krakowskiej i zeby wlasnie stamtad dojazd byl w miare dobry. Glownie chodzi mi o wolne ciezary. Niedawno sie przeprowadzilem do Wroclawia i nie mam jeszcze rozeznania a do treningu trzeba wrocic.
Szacuny
116
Napisanych postów
11455
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
83143
Najblizej masz siłownie na bocznej koło dworca pkp, Jeszcze na reja masz dobry dojazd bo Zerówką z pl.wróblewskiego.To są tanie siłownie, z droższych masz W galerii dominikanskiej.
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3
Mógłby ktoś napisać więcej o siłowni Bodyfit na ul. Pretficza i Active Fitness Club na ul. Grabiszyńskiej? Głównie chodzi mi o ilość sprzętu, czy jest tłok i ogólne warunki. Ewentualnie czy są jakieś inne siłownie w okolicy ul.Stalowowolskiej godne polecenia? Z Góry dzięki!