Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

!!!SILOWNIA WROCłAW!!! WEJDZ I ZOBACZ GDZIE CWICZYC!!!

temat działu:

Informator DOLNOŚLĄSKI

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 173383

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1698 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 9914
sprzet na nogi f u t u r e b o d y wyniesiony na gorna kontygnacje

Zmieniony przez - ********** w dniu 2011-08-01 02:36:50
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 258 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1985
Nie jest tak źle w No1 na burcknera, albo tylko o tej godzinie co ja jestem tak jest :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 2
Tutaj macie podane adresy siłowni wraz z opisem i cenami. Ale raczej takich masówek drogich. http://www.przewodnikurody.pl/przewodnik

Surgi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Moim zdaniem te No1 to jedne z najgorszych siłowni w mieście. to co ty piszesz depetka o prosi sie o pomste do nieba. to co zobaczylem w necie a w realu na miejscu-szok! odmalowane jedne pomieszczenie, (nic sie nie zmieniło w ciagu 3 lat wtedy tez tam bylem tylko całe szczęscie na miesiąc) oprocz składu ludzi którzy tam pracują.sprzęt z hantlami porozrzucany w slai głównej piach pod gumami taki jak był 3 lata temu-chyba nie sprzątaj bo i tak sie na niesie:). nigdy wiecej tej zajezdni. muza taka leci że tylko sznur i sie wieszać, zero koncentracji przy takim czymś. jednym słowem nie polecam. wole dopłacić a w cenie mieć kulture.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 4779 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 28961
hej znacie może jakąś siłownię w okolicach legnickiej, taką gdzie honorują multisport i nie ma cwaniakówjakąś nei typowo babską, tylko żeby wolne ciężary też były?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1698 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 9914
u mnie na czernieckiego 15 ,jest tylko jeden cwaniak RAPTOR ale da sie go przekupic
małą czekoladką
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 116 Napisanych postów 11455 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 83143
Mi się udało go przekupić princessą orzechową
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 4779 Wiek 38 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 28961
dzięki za infowłaśnie ********** kojarzyłam z groupona, wiedziałam że coś jest ale ni hu hu nazwy skojarzyć nei mogłamani lokalizacji konkretnej

hehe to pewnie się kiedyś zjawię z czekoladką czy też batonikiem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 9
Nie będę się rozpisywać, więc w skrócie: szukam siłowni żeby bawić się w sprinty z gumami, wieloskoki, ogólnie crossfit, siła dynamiczna.... Coś jak na

Znajdzie się coś takiego we Wrocławiu?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 116 Napisanych postów 11455 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 83143
7 kontynent na bielanach zobacz
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

FIGHTER - KONTAKT I KIEDY START?

Następny temat

olej lniany

Spalanie
Polecane artykuły