Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

!!!SILOWNIA WROCłAW!!! WEJDZ I ZOBACZ GDZIE CWICZYC!!!

temat działu:

Informator DOLNOŚLĄSKI

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 173386

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 322
A co sądzicie o siłowni w Galerii Dominikańskiej ?
albo coś w pobliżu Traugutta
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 2164 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 26899
bylem tam raz dla mnie to jest silka dla pedalkow takich to moje wrazenie.lpzdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 8 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 24
A gdzie dobra silka w okolicach Traugutta(Pradzynskiego dokladnie)? Najlepiej z jakimis ergowioslami, co by troche wydolnosc poprawic.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 4230 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 26217
A co sądzicie o siłowni w Galerii Dominikańskiej ? - z opowisci kumpla który był tam raz i wiecej juz nie pójdzie wynika ze to nie warta zachodu siłownia i nie ma po co tam zagladac chyba ze dla kogos na siłowni istotna role odgrywaja kafelki na odłodze to mozecie sie wybrac... ładne ponoc są

A wie ktos z was moze cos na temat siłowni w Akwaparku na Borowskiej ??? jak tak to dajcie znac...

zdr.

"Staraj się dążyć do doskonałości, rób więcej niż możesz,
kochaj przyjaciół, mów prawdę, bądź wierny oraz szanuj swojego ojca i matkę.
Te zasady pomogą Ci osiągnąć mistrzostwo, uczynią Cię silniejszym,
napełnią nadzieją i wskażą Ci drogę ku wielkości." - Joe Weider®

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 8 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 24
O pseudo silce w dominikanskiej bylo juz dosc duzo pisane. Czyli jak nie masz na co wydac kasy to idz tam na fitness. A silka w aqua parku wciaz nie jest czynna i wciaz nie wiadomo jaki sprzet tam bedzie. A szkoda, bo nie ma to jak basen po silowni.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 4230 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 26217
jakies póltora tygodnia temu jadac banem widziałem jak z tiru zostal wykładany sprzet akurat wiedziałem rowerek zapakowany w folie i kilku ludzi go dzwigajacych :D a osttanio pojawił sie napis Fitness widoczny od ulicy wiec wydaje misie ze lada dzien powinnia ja otowrzyc jesli jzu tego nei zrobili

jak ktos bedzie miał jakies info to niech pisze i poda jakie ceny beda tam dominowac...

zdr.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1477 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 11992
A co sądzicie o siłowni w Galerii Dominikańskiej ? - z opowisci kumpla który był tam raz i wiecej juz nie pójdzie wynika ze to nie warta zachodu siłownia i nie ma po co tam zagladac chyba ze dla kogos na siłowni istotna role odgrywaja kafelki na odłodze to mozecie sie wybrac... ładne ponoc są

Ale ******ly gadacie. Trzeba sie przejsc pocwiczyc i zobaczyc samemu. We Wroclawiu bylem juz w pracu silowniach, ale opisze dwie ktore wiedze ze tu zostaly przedstawione.

Dominikanska - na duzy plus sauna darmowa, super sprawa, zawsze korzystalem. Sprzet jako taki, malo miejsca. Na podlodze nie ma kafelkow a jest takie cos dywanowego.

Szzepin - narazie dla mnie najlepsza silka. Duzo miejsac, dobra muza, fajni/normalni ludzie, i dobry sprzet.

" Widze szczyt a za
szczytem , zaszczyt za zaszczytem , lsnienie mistrzowstwa kieruje moim bytem, ambicja spotyka sie z uznaniem i zachwytem , wyrzeczenia sa tutaj jedynym zgrzytem ...... "

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Na podlodze nie ma kafelkow a jest takie cos dywanowego. --->

przynam, nie byłem a jedynie słyszałem opinie o tej siłowni co wyraznie powiedziałem, ze jest to opinia mojego kumpla i siłownie znam tylko z jego opowiesci...

zdr.

Zmieniony przez - Matrix89 w dniu 2008-03-17 00:23:37

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 45 Wiek 43 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 3568
Panowie a wie coś ktoś o siłowni na Gaju (chyba ul. orzechowa)??
To blisko mojej pracy, ciekawi mnie czy warto się wybrać. Bo na Biskupinie na fajną siłownie nie ma co liczyć:(
pozdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 2164 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 26899
biskupin to masz bliskona olimpijski tam jest duza silownia ale nie wiem ile kosztuje..pzdr
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

FIGHTER - KONTAKT I KIEDY START?

Następny temat

olej lniany

Spalanie
Polecane artykuły