Normalna siłownia dla mężczyzn,sprzętu full. Jednorazowe nie wiem dokładnie ale pewnie ze 20zł. więc te 90zł bardziej się opłaca
...
Napisał(a)
też tak myśle sobie, ale siłownia jest mi potrzebnna tylko 2x w tygodniu, jeśli wychodzi, że 20zł 1razoswe wejście to wezme cały karnet.
Bo 1razowe wejśćia w miesiącu to wyjdzie mi 8x czyli 160zł..
A Ty ćwiczysz tam? Może byłeś tam? Jaka tam jest atmosfera?
właśnie tam dzwonilem i nie można wziąć karnetu na 1 miech za 90zł.. tylko od razu jakiś tam kontrakt sie podpisuje na 250zł..
a jednorazowe wejście kosztuje 40zł... smiech na sali...
ehh musze zszukać czegoś innego.
Zmieniony przez - Buli915 w dniu 2012-08-19 17:51:49
Bo 1razowe wejśćia w miesiącu to wyjdzie mi 8x czyli 160zł..
A Ty ćwiczysz tam? Może byłeś tam? Jaka tam jest atmosfera?
właśnie tam dzwonilem i nie można wziąć karnetu na 1 miech za 90zł.. tylko od razu jakiś tam kontrakt sie podpisuje na 250zł..
a jednorazowe wejście kosztuje 40zł... smiech na sali...
ehh musze zszukać czegoś innego.
Zmieniony przez - Buli915 w dniu 2012-08-19 17:51:49
...
Napisał(a)
http://www.groupon.pl/deals/wroclaw/Redeco/9419127?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_232&a=408
Zobacz sobie to ,naprawdę super oferta akurat dzisiaj przypadkiem na to trafiłem.
Zobacz sobie to ,naprawdę super oferta akurat dzisiaj przypadkiem na to trafiłem.
...
Napisał(a)
Dzwoniłem już i rozmawialem z kumplem i jednak od jutra bede chodził do Future body do pana Łukasza Kaźmierczaka.
Dzieki wielkie za pomoc z tymi siłkami naprawde
Sog.
Dzieki wielkie za pomoc z tymi siłkami naprawde

Sog.
...
Napisał(a)
BARTLEY8Normalna siłownia dla mężczyzn,sprzętu full. Jednorazowe nie wiem dokładnie ale pewnie ze 20zł. więc te 90zł bardziej się opłaca
No akurat sprzęt jest średni.
Stojaka na sztangi brak, 2 (dwie) ławki ze stojakami (skos i prosta), 2 (dwie) olimpijki... Treningu siłowego to ja tam nie mogłam zrobić (można iść spróbować za darmo- wejściówka na stronie ich). W Future Body bez porównania lepiej.
...
Napisał(a)
no to fakt też nie mogłem przysiadów zrobić i czar prysł, wolę stare śmieci niż fitnes kluby, bokserki nie można... bo co, komuś głupio będzie jak jest leń?
...
Napisał(a)
W Maniac Gym http://www.wroclaw.maniacgym.pl/ jest wszystko czego potrzeba do typowego treningu? MC / przysiad / podciaganie się, kilka m^2 na gimnastykę czy coś?
...
Napisał(a)
Panowie, ktoś chodzi do No1 na reja? rzeczywiście karnet bez limitu za 50zł?
W kupie siła
...
Napisał(a)
Witam. Jako że zbliża się sezon studenckie, poszukuję jakiejś fajnej i przyjemnej (bez nadmiaru koksów wiedzących wszystko najlepiej) siłowni w okolicach Wyszyńskiego, a więc ogród Botaniczny, Pl. Grunwaldzki i te sprawy. Z góry dzięki za pomoc!
...
Napisał(a)
Witam, jest tu ktoś, kto cwiczy w fitness academy w sky tower? jakie są tam warunki- na ile minimum trzeba umowę podpisac, jaka cena na miesiąc?dużo sprzętu? duży tłok? bo szukam jakiejś siłki w tych okolicach, byłem ost. w Bodyfit na Pretficza, ale lipa ogólnie- duchota, tłok, mała sala, ciężary porozwalane po całej sali, trzeba chodzic i szukac, na hantlach brak inf. jaka jest ich waga, znalezienie 2 jednakowych też z cudem graniczy, bo są wszędzie porozrzucane.
chodzi o to zeby byc ogromnym jak zwierz!chudzi moga isc na ryby!
wchodzisz na silke zakladasz na sztange 200 i cala silownia sika w majty i kazdy chce byc taki dzik jak ty!
Chcesz wyglądać jak kurczak- jedz kurczaka
Chcesz wyglądać jak byk- jedz wołowine
Chcesz wyglądać jak koń- jedz wołowinę z tesco
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
FIGHTER - KONTAKT I KIEDY START?
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8