Też ostatnio szukałem siłowni w okolicach Książa i Brochowa ale nic nie znalazłem. Najbliżej to na Gaju albo Spiska.
...
Napisał(a)
Polecam Centrum Rekreacji na Sczepinie, drogo ale full wypas 

...........
...
Napisał(a)
Bywa ktoś w Top Gym w Ferio Gaju? Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda tam kwestia sprzętu do ćwiczeń z wolnymi/półwolnymi ciężarami, jaki jest skok w hantlach i w jakich godzinach jest najmniej ludzi? Z góry dzięki za info.
...
Napisał(a)
a w okolicy zaporoskiej?? wie ktoś może gdzie jest jakaś dobra siłka??
...
Napisał(a)
Najbliżej to chyba Arkady, no ale drogo jest.
fitnessacademy.pl/arkady/silownia/galeria
Zmieniony przez - Eoghan w dniu 2010-03-20 21:27:25
fitnessacademy.pl/arkady/silownia/galeria
Zmieniony przez - Eoghan w dniu 2010-03-20 21:27:25
...
Napisał(a)
Ktoś chodzi na tą siłkę na ul. Boczną? Jak tam jest? Jaki klimat? Są prysznice?
...
Napisał(a)
W Arkadach jest siłownia lux, naprawdę super sprzęt. Jak nikomu nie przeszkadza klimat a'la tommy hilfiger i suchoklatesy oraz paniusie w różowych bluzeczkach nike, a także brak przyrządów do przysiadów to niech sobie tam wpadnie. Nie wiem jak w męskiej szatni jest, ale w damskiej są takie szafki, że nic do nich włożyć nie idzie, a ja śmigam z torbą 40 l i na siłę ją wpychałam do tej szafki 

...
Napisał(a)
szukam silowni do 100 zł max (niestety nie mam kasy na nic lepszego) gdzie cwicza nie tylko sami zawodnicy ale tez jest duzo ludzi ktorzy chca poprawic swoja sylwetke. chodzilem do gymnasiona na karnet studencki bylo spoko poza tym ze wejscie tylko do 16 wiec nie za bardzo pasuje.bylem ostatnio w active fitnes i w bodyficie na pretficza i active ale zadna jakos mi nie pasuje. Moze jeszcze jakas polecic ?
...
Napisał(a)
Na ul. Bocznej jest siłownia, wejście 55 zł. Na ul. Wygodnej (boczna Jedności Narodowej) jest siłownia Forma w szkole - wejście 70 zł bodajże. Na ul. Reja koło Placu Grunwaldzkiego jest też siłownia i wejście za 55 zł. Jest też siłownia Puma na ul. Grunwaldzkiej i tam koło 100 zł jest wejście
www.puma-fitnessclub.pl
http://www.silownia.wroc.pl/
www.puma-fitnessclub.pl
http://www.silownia.wroc.pl/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
FIGHTER - KONTAKT I KIEDY START?
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8