Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
192
microhorse
Czy ćwiczył ktoś na siłowni Spartan? ul. Krajewskiego 2. Jak z obciążeniem, maszynami itd.
Tam właśnie ćwiczę. To mała siłownia. Tylko jeden gryf prosty, jeden łamany. Są stojaki, ale nie ma klatki, więc trzeba ostrożnie lub z partnerem. Komplet sztangielek jakoś 2-30kg (parami).
Jest sporo maszyn ale nie używam, więc nic nie podpowiem. Do cardio kilka bieżni, dwa wiosełka, dwa orbitreki.
mat3uszx
Ogólnie polecam siłownię na ul. Bocznej. Nie jest to nowoczesna silownia i nikt krzywo nie patrzy jak za głośno odłożysz sztangę. Jest klatka i wszystko co potrzebne, a ludzie tak w porządku, że wystarczy poprosić i ktoś zaasekuruje cię. Pozdro
Zajrzę. Na zdjęciach na ich www nie widziałem klatki, ale sama strona wygląda jak z zeszłego stulecia, więc może też nie jest aktualna. Na razie odkryłem lokal przy Pretficza i też ma co trzeba, choć nawet koło południa było dość tłoczno i trzeba było czekać.
Szacuny
6
Napisanych postów
326
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
6123
Witam. Czy znacie jakieś siłownie w okolicy placu Bema (jedności narodowej, nowowiejska albo w druga stronę)? Od roku trenuję w Pure w pasażu, ale nienawidzę takich tłoków i chaotycznej atmosfery...
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
52
Cześć wszystkim! Przeprowadziłam się niedawno do Wrocławia i poszukuję dobrej siłowni w rozsądnej cenie w okolicach Księże Małe(lub w takim miejscu, żeby mieć łatwy dojazd do niej tramwajem/autobusem).
Pozdrawiam!
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
23
Hej z działu junior podesłali mnie tutaj :)
chodzi o siłownie bodyfit na ul. Pretficza 37, jest najblizej mnie, a przynajmniej tak się wydaje. warto tam iść, jak kadra pomaga, szczególnie, że ja całkowicie zielony, czy raczej gwiazdorzy? może jakieś inne siłki doradzicie w okolicy Sky'a ? :)