Babka jajowata ma mnóstwo ciekawych zastosowań :-D Klei wszystko aż miło %-) Jednak czasem, szczególnie przy tych plackach muszę dodać odrobinę mąki kokosowej, która w ogóle jest jak klej :-) A tutaj najnowszy przepis również z babką: http://www.sfd.pl/Leniwe_kluski_NO_CARB-t1139846.html#
Przenosze... Sorry Malinowa, jakos mi to umknelo, ze to u was w dziale ;-) Czy bedzie zjadliwe? Bedzie, w koncu to produkty zywnosciowe... Jak z walorami smakowymi? Trudno powiedziec...
Konkurs z niedzieli 26.10.14r. wygrywa julcziik Serdecznie Gratulujemy !!! Dane do wysyłki ,nr telefonu dla kuriera oraz rozmiar koszulki proszę wysłać do lodzianin1 Zmieniony przez - Malinowa w dniu 2014-10-28 12:51:55
Ja w zwykłym mięsnym i na rynku :-) Mięcho pieczone ze smalcen gęsim jako nośnikiem smaku wychodzi przepyszne, później taki sos co zostaje z pieczenia - najlepszy :-) Zmieniony przez - Malinowa w dniu 2016-03-31 09:54:39
Ja lubię wszystkie sery więc ciężko polecić mi jeden ;-) Dobre na pewno będą te dojrzewające, naturalne np. cheddar, parmezan, brie i kozi twardy. Zmieniony przez - Malinowa w dniu 2016-04-08 19:30:45
No czywiście ! Malinowa lepiej wpływa na masę a cytrynowa na rzeźbę Natomiast pomarańczowa z gazem wyjątkowo dobrze działa na wzrost i waskularyzację klatki piersiowej. Szczególnie jej górnej części.
chudy twarog wymieszany z lyzka jogurtu naturalnego... starty ogorek ( korniszonek mniam)..sol pieprz przetarty czosnek i mamy gotowe cacyki..czy jakos tak... sos w kazdym razie pyszny malinowa... ja do vinegretu biore oliwe z ocetem w stosunku 3:1 trzy lyzki oliwki jedna octu winnego....... Zmieniony przez - gagaa_ w dniu 2005-09-24 20:48:59
Dzięki Malinowa, spróbuje w środę udusić indyka z cukinia bakłazanem papryke i to na kasze gryczaną, brzmi dobrze. A teraz jem sobie Tikka Masale i wyszło baaaaaardzo git więc dzieki za propozycje!
Ostatnio powraca się do olejów rzepakowych , jedno jest pewne , powinien to być taki z ciemnej , szklanej butelki a nie przeźroczystej ,plastikowej ;-) Zmieniony przez - Malinowa w dniu 2016-11-10 18:24:51