Szacuny
38
Napisanych postów
618
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
12935
cwiczyc mogę wtorek piątek sobota, jak najlepiej rozłożyć trening?
cwiczylem do tej pory we wtorek klatke biceps, piatek nogi barki, sobota plecy triceps, ale ciezko mi tak po nogach robic plecy i planuje to zmienic ale ciagle co wymysle to cos wg mnie zle , moze ktos zuci propozycje
Szacuny
6
Napisanych postów
655
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
6970
Ćwicząc 3 dniowego splita, nie spodziewaj się że będziesz trenował tylko 1-2 partie dziennie, no chyba, że wyeliminujesz brzuch i nogi czego bym nie polecał.
Zmieniony przez - Sopel_90 w dniu 2011-01-04 11:05:06
Szacuny
38
Napisanych postów
618
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
12935
przeładowany wg mnie wtorek
co do brzucha to robie 3-4 serie a inne partie w jeden dzien trenuje okolo 12-15seri wiec jak robie 3x brzuch to wychodzi jakies max 16 seri, wiec chyba nie duzo
Szacuny
24
Napisanych postów
2956
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
80905
hm a w jakiej ilości serii? ale 3 partie na 1 treningu to za duzo chyba wole splita chyba normalnego
3 dni to niestety bardzo malo i zaden rozklad tan naprawde nie bedzie satysfakcjonujacy.
Kazda, nawet najmniejsza partia, wymaga treningu, a czasu jest malo. Pewnym wyjściem z sytuacji, jeśli nie ma możliwości dodania czwartego dnia, bylby trening metoda super serii, jeśli taka metoda ewentualnie by Cie interesowala.
Wtorek: plecy/klatka (ss)
Off
off
Piatek: barki + biceps/triceps (ss)
Sobota: nogi (tu już niekoniecznie ss) + brzuch
Lub rozdzielic nogi.
Wtorek: Przod uda + barki
Off
Off
Piątek: plecy + tyl uda
Sobota: klatka + triceps/biceps
Aha, jesli mimo wszystko zdecydujesz sie pozostac przy swoim podziale, to w zadnym wypadku nie trenuj brzucha przed nogami.