SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

JaBi - jabolcokk - Redukcja na Clenburexin 2 i Lipo(X)PACK Z-

temat działu:

Trec

słowa kluczowe: , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 192912

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 4533 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 34420
Gratuluje świetnej formy,wiedziałem,że stać Cię na tak dobre wyniki.
Jaki stosowałeś potas?
Czy według Ciebie opłaca się stosować bcaa na masie bo rozważam taki wariant,z powodu,iż sen i dieta nie wystarczają mi na regenerację i jestem przeważnie w dzień padnięty ?

Nie ma takich zmian,których my nie możemy wnieść!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
jabolcokk A.Jabłoński
Ekspert
Szacuny 132 Napisanych postów 23197 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 224261
Na regeneracje dobra dieta, mało stresu i sen.

możesz dorzucić ZMA, Witaminy, Minerały

Czy opłaca się , hmm ja zawsze stosuje na Masie mniejsze Dawaki z tym, że robie aeroby dodatkowo.

BCAA stosuje okołotreningowo.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 4533 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 34420
Witaminy,minerały są. Podejrzewam tylko,że od września będzie dużo stresu. A jaki to potas stosowałeś ?

Nie ma takich zmian,których my nie możemy wnieść!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
faftaq Dietetyk-SFD
Ekspert
Szacuny 1417 Napisanych postów 35562 Wiek 41 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 150829
teraz obadałem fotki dopiero

Jabi - moim zdaniem masz gen, zapał, i naprawdę umiesz się zaangażować i poświęcić, a w ramach tej niełatwej przygody którą mielismy okazję sledzić w tym blogu, oprócz świetnej formy zyskałeś jakże ważne doświadczenie.

Cieszę się iż mogłem się czasem przydać.

Zmieniony przez - faftaq w dniu 2010-07-30 22:13:42
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
jabolcokk A.Jabłoński
Ekspert
Szacuny 132 Napisanych postów 23197 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 224261
Szprota94 - wysłałem Tobie priva jaki potas przecież, czytaj mejle

faftaq jestem na prawdę wdzięczny Tobie za rady i nie "czasem" tylko zawsze mi pomagałeś kiedy potrzebowałem pomocy. Masz ogromną widzę nie zmarnuj tego

Dzięki jeszcze raz no i do rychłego
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
jabolcokk A.Jabłoński
Ekspert
Szacuny 132 Napisanych postów 23197 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 224261
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 217 Napisanych postów 36673 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 115952
Jabi, jakie plany teraz? Masa/siła? Startuj na maxa, po co Ci przerwa

HST PUSH & PULL - mój autorski "system" treningowy:http://www.sfd.pl/-t589381.html
Dieta LOW-CARB, art dla początkujących: http://www.sfd.pl/-t655403.html
Redukcja od A do Z - wszystko o redukcji:http://www.sfd.pl/-t654560.html
Tabata - co to jest i za co ją lubię?: http://www.sfd.pl/-t963145.html
Takie wielkie, takie niewinne. A same niosą na grzbiecie skrzydlatą kostuchę. Polską śmierć.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
jabolcokk A.Jabłoński
Ekspert
Szacuny 132 Napisanych postów 23197 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 224261
Teraz Gotuje dojade do 90 kg i robie Wakacje znaczy ćwicze itp, ale chce wyluzować ile można ćwiczyć 5 x w tygodniu do tego aeroby ??

Jestem trochę zmęczony, a plany hmmm dużo rzeczy bym chciał ale jak pisałem nie wiem co i jak, gdzie kiedy po co dlaczego. ehhe

Wczoraj dostałem od Olympia-S Perfect Whey Protein to popijam smak wanilia, wole czekoladowe ale jest oki.

i tak powoli powoli.

Chciałbym kiedyś wystartować, bo hmm lubię coś osiągać, powoli ale sukcesywnie.

Jak zaczynałem ćwiczyć to chciałem dojść do 160 kg na klatke

HEh wynik przebiłem, chciałem fajnie wyglądać, takie marzenia i tyle lat powoli powoli a teraz chciałbym bardziej siebie sprawdzić .

Pisze tak z lotu myśli więc składniowo może tekst być bezsensu bardziej obrazowo to napisałem ok ide robić tą wypowiedz z biogosem bo tego dużo jest.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
jabolcokk A.Jabłoński
Ekspert
Szacuny 132 Napisanych postów 23197 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 224261
Cześć,

Z Poniedziałku na Wtorek w Nocy znów robiliśmy żarełko z dziewczyną. Tym razem padło na BIGOS PAKERA , na który przepis wzięliśmy z Rebel Magazine. Przepis został trochę zmieniony a raczej samo przygotowanie, ze względu, że kapusta pekińska zbyt szybko się gotuje w porównaniu do piersi z kurczaka, pieczarek i cebuli.



http://magazine.rebel-mag.eu/





Składniki:

- ok 400 gram kapusty pekińskiej
- 400 gram piersi z kurczaka
- 3 cebule
- 500 gram pieczarek
- pół kostki do rosołu
- 400 gram pomidorów z puszki ( 1 puszka 400 gram razem z zalewą)
- vegeta, pieprz do smaku
- 100 gram chleba pumpernikiel

Przepis :
- kapustę pokroić w cienkie plastry i wrzucić do garnka (takiego w miarę dużego) z zimną wodą (ale mało wody minimalnie)
- pokrój cebulę, piersi z kurczaka i pieczarki
- pokrojoną cebulę i piersi z kurczaka wrzuć do małego garnka z mało ilością wody , dodając pół kostki rosołowej.
- duś pod przykryciem cebulkę i piersi, aż będą miękkie (nie całkiem)
- pod koniec duszenia dodaj pieczarki do cebulki i piersi i duś wszystko razem
- Następnie wrzuć wszystko na kapustę w drugim garnku i duś
- Po około 20-30 minutach dodaj pomidory z puszki i duś wszystko razem przez kolejne 10 minut
- Gdy Bigos gotowy podaj w raz z chlebem Pumpernikiel


Wartość Odżywcza :

Białko = 88 Gram
Tłuszcz = 4 Gram
Węglowodany = 65 Gram

Przepis : Elwira Świniarska
Poprawki: Ja z Dziewczyną


MOJE RADY :

- Uważajcie na dodawaną ilość wody, bo może Wam wyjść za bigos i będziecie musieli odlewać wodę
- Ugotujcie najpierw piersi z cebulka dodając później pieczarki, ponieważ kapusta pekińska zbyt szybko się poddusi a mięso i cała reszta będzie surowe.




Czytanie przepisu





Sprzęt na akcje





Ważenie kapusty pekińskiej






400 gram kapusty pekińskiej





Krojenie kapusty pekińskiej





Pocięta w paski kapusta pekińska





Pocięta kapusta pekińska w garnku z odrobiną wody





Odmierzenie 400 gram piersi z kurczaka





Krojenie piersi z kurczaka





Pocięta pierś z kurczaka





Krojenie 500 gram pieczarek





Pokrojone 500 gram pieczarek





Piersi z kurczaka w garnku z połową kostki rosołowej





Krojenie cebuli





Pokrojona cebula





Dorzucanie cebulki do piersi w garnku





Cebulka i piersi z kurczaka w garnku





Cebulka + piersi + pieczarki w garnku





Zmieniony przez - jabolcokk w dniu 2010-08-03 16:23:42
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
jabolcokk A.Jabłoński
Ekspert
Szacuny 132 Napisanych postów 23197 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 224261
Duszenie pod przykryciem: Cebulki + piersi + pieczarek w garnku





Dodawanie uduszonych pieczarek, piersi i cebulki do dużego garnka z kapustą pekińską





Dodanie Vegety do kapusty, cebulki, pieczarek, piersi





Duszenie kapusty, cebulki, pieczarek, piersi





Dodawanie pomidorów z puszki





P.i.e.p.r.z.e.n.i.e





Kapusta, cebulka, pieczarki, piersi już po duszeniu razem z pomidorami





Nakładanie bigosu do pojemnika





Nakładanie bigosu do pojemnika 2





Nakładanie bigosu na talerz






Voilà Gotowy Bigos Pakera






SMACZNEGO !!!






PODSUMOWANIE:

Bigos hmm w sumie dobry, lecz ja bym dodał słodzik do tego jeszcze, do prawdziwego bigosu jeszcze trochę brakuję.
Myślę, że lepiej jak ktoś jest na Masie zrobić normalny bigos dając tylko mięso z piersi z kurczaka.
Jednak nie ma co bezszcześcić naszej potrawy i podmieniłbym mięso na mięso z piersi z kurczaka nie dał tłustych rzeczy.
A dla mocno trzymających Dietę polecam Bigos Pakera.

SMACZNEGO,

Pozdro
JaBi


Zmieniony przez - jabolcokk w dniu 2010-08-03 16:27:11
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ocena Diety/Treningu

Następny temat

TREC NUTRITION na Pucharze Strongman w Śremiu

WHEY premium