Soczewica zapiekana, to cos a`la pasztet. Gotuje zielona soczewice, miksuje z jajkiem, ziołami i do piekarnika na 45 min. Smak może być różny, w zaleznosci jakie zioła/przyprawy dodasz. Lubie koperkową, paprykową i ogórkową
a żołądki jem po prostu gotowane lubie podroby, sa tanie, białka maja duzo i przedewszystkim nie jadłam ich chyba przez 5 lat,przez caly okres "odchudzania"
-----------------------------------------------------------------
Wczoraj dzien drugi szkolenia, udało sie przetrwać
Trening
marszobieg shape - 40 min
chyba jestem gotowa zacząc juz biegac caly dystans co drugi dzien
Talerz
I soczewica gotowana, len, cynamon
II białko, jabłko
III sok warzywny, 2 jajka, len
IV pieczen, salata, kapusta zasmazana (ilosci znikome bo to szkoleniowe i slone jak =
V 200g watrbki, szpinak, ogorek kiszony, 1/4 awokado
VI 200g zołądkow, pomidor, mus jabłkowy
-----------------------------------------------------------------
Aktualny dziennik: http://www.sfd.pl/[Stara_Gwardia]_DT/Lejjla-t988136.html
"Mięśnie są pojętne jak woły robocze.Jeśli ostrożnie,krok po kroku,
zwiększa się obciążenie,uczą się je znosić."