SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

(L)Lejjla/Dziennik/Po redukcji(s.10)rekompozycja na relaksie(s.49,76)

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 108762

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 94 Napisanych postów 5856 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 54638
Marta w sumie to nie, FCE zrobiłam własnie 4 lata temu, w formalnym ang sie nie uwsteczniam bo uzywam go prawie na codzień w pracy, po ostatniej wizycie w londku czuje ze spada mi zasob codziennych slow.
A gdzie robiłaś ten LCCI ?

Aktualny dziennik: http://www.sfd.pl/[Stara_Gwardia]_DT/Lejjla-t988136.html

"Mięśnie są pojętne jak woły robocze.Jeśli ostrożnie,krok po kroku,
zwiększa się obciążenie,uczą się je znosić."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Lady M Zasłużona dla SFD
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 19441 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 94708
na Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowie (dawna AE) możesz zadzwonić sie zorientować, bo mają kursy jesienne i wiosenne, a z tego co pamiętam to nie były jakoś patologicznie drogie.

"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."

http://www.sfd.pl/Lady_M/_The_only_limit,_is_the_one_you_set_yourself_-t958189.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 5688 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 34046
też robiłam LCCI

co do sztabek, u mnie pierwsze 5 mają po 5kg, potem po 10 - te większe
tak przynajmniej mówią koledzy

z Mayą http://www.sfd.pl/-t767671.html

Wolę być niedoskonałą wersją samej siebie, niż najlepszą kopią kogoś innego
Zwycięzcy to przegrani, którzy powstali i spróbowali o jeden raz więcej ..

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 94 Napisanych postów 5856 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 54638
to moze i u mnie tak jest, musze w koncu zapytac

Aktualny dziennik: http://www.sfd.pl/[Stara_Gwardia]_DT/Lejjla-t988136.html

"Mięśnie są pojętne jak woły robocze.Jeśli ostrożnie,krok po kroku,
zwiększa się obciążenie,uczą się je znosić."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
4nn Instruktor Sportu
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 18856 Wiek 37 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 105215
Aż mi wstyd, bo cały czas zabieram się w ogóle za ogarnięcie angielskiego, ale zawsze czasu brak

"Don't let go, Never give up,
It's such a wonderful life"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 94 Napisanych postów 5856 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 54638
Ania, ang fajna sprawa i to chyba najlatwiejszy jezyk jakiego probowalam, bo niemiecki i francuski jak dla mnie nie do przeskoczenia


12.10.10 WT
Trening:
Basen 30 dlugosci,
sauna

Posiłki
1. owsiane, jajka, mus dyniowy, migdaly
2. pasztet sojowy, warzywa
3. zapiekanka dyniowa
4. migdaly
5. tarta pp z wolowiną, warzywani serem feta i jajkami <- nieskromnie powiem za***ista wyszla
Basen
6. wiejski z migladami i musem dyniowym

Musze przypilnowac michy bo mnie zaczeło wylewac w dolnych czesciach. Widze po kolanach i spodniach A tu ładne zdjecia maja być po 8 tygodniach

Aktualny dziennik: http://www.sfd.pl/[Stara_Gwardia]_DT/Lejjla-t988136.html

"Mięśnie są pojętne jak woły robocze.Jeśli ostrożnie,krok po kroku,
zwiększa się obciążenie,uczą się je znosić."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 94 Napisanych postów 5856 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 54638
Doberek

13.10.2010 Śr
Trening

link do poprzedniego https://www.sfd.pl/_Lejjla/Dziennik/Po_redukcji_s.10_rekompozycja_na_relaksie/-t589264-s35.html#post3

Dzień A - nr 3


rozgrzewka 10 min orbi, drile itede, itepe
A. przysiad ze sztanga na plecach [15x35kg 15x40kg]
B1.wyciskanie sztangi plaska [15x20kg 10x25kg]*
B2 wiosłowanie sztanga [15x25kg 15x30kg]
C1.prostowanie nóg w siedzeniu [15x14kg 15x16kg]
C2 wznosy z opadu [15x10kg 15x10kg]**
D. plank (1x ile dasz rade utrzymać) [cos ponad 30sec, do bolu plecow]
+brzuch: unoszenie nog na ławce, skręty
+25 min aeroby stepie
rozciąganie

* w koncu dołożyłam po 2,5
** nie zwiększam obciązenia bo nie widze sensu narazie, przy 11kg zaczynaja mnie boleć plecy, a to chyba zły znak


Posiłki:

1. jajka, owies, dynia
2. tarta razowa z wolowiną i warzywami - dwie porcje
Trening
3. whey
4. trojkaciki - mielony owies, jajko + salatka warzywna z wolowiną

tarta:



na zdjeciu nie wygląda tak zayebiscie jak smakuje


Zmieniony przez - Lejjla w dniu 2010-10-14 07:23:05

Aktualny dziennik: http://www.sfd.pl/[Stara_Gwardia]_DT/Lejjla-t988136.html

"Mięśnie są pojętne jak woły robocze.Jeśli ostrożnie,krok po kroku,
zwiększa się obciążenie,uczą się je znosić."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5523 Wiek 48 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 64827
na zdjeciu nie wygląda tak zayebiscie jak smakuje

chyba muszę spróbować

Zdjęcia w moich dziennikach są mojego autorstwa i stanowią moją prywatną własność. Nie zgadzam się na ich publikowanie w jakiejkolwiek formie poza tym tematem

Podsumowanie konkursu Przemiana sylwetki 2011:
http://www.sfd.pl/konkurs/filonka_podsumowanie_str69-t725666-s69.html#post8
Podsumowanie konkursu Przemiana sylwetki 2013: http://www.sfd.pl/PODSUMOWANIE_KONKURSU_PS_2013/FILONKA-t953383.html

Aktualny dziennik;
http://www.sfd.pl/filonka/DT__2013_redukcji_ciąg_dalszy-t955419.html
If you really want to do something, you'll find a way. If you don't, you'll find an excuse.

NO MORE EXCUSES!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Lady M Zasłużona dla SFD
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 19441 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 94708
Lejjla, jak Ty przyrządasz wołowine? bo ja ją piekłam ostatnio godzine w 180 st. i miała konsystencje podeszwy

"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."

http://www.sfd.pl/Lady_M/_The_only_limit,_is_the_one_you_set_yourself_-t958189.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 94 Napisanych postów 5856 Wiek 40 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 54638
Marta najlepiej wychodzi taka z rekawa, wkładasz na 1,5h i spokój. Nie jest wtedy ani sucha ani gąbczasta.
Tą do tary najpierw gotowalam i juz ugotowaną piekłam z całą resztą wsadu

Aktualny dziennik: http://www.sfd.pl/[Stara_Gwardia]_DT/Lejjla-t988136.html

"Mięśnie są pojętne jak woły robocze.Jeśli ostrożnie,krok po kroku,
zwiększa się obciążenie,uczą się je znosić."

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jak ćwiczyć na siłowni? Porady i trening dla piłkarza.

Następny temat

Nowy cykl, nowy plan

WHEY premium