SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Marcelll walka zdjęcia str: 15, 19, 20, 35, 58, 72 podsumowanie 124

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 107369

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
podsumowanie zakupu ..... zł

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1356 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 17360
szkoda pisać, dużo za dużo myślę ze coś koło 270zł
Spróbowałem dziś ryżu basmati, dałem po treningu, nawet nie zły, fajny smak.
Jutro przed treningiem mam zamiar dać kaszę jęczmienną i tutaj chciałem się was poradzić ile czasu ją gotujecie ja ją gotuje ok. 20min. zresztą tak samo jak gryczana nie paloną.


Zmieniony przez - marcellll w dniu 2010-05-17 15:00:44
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 1243 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 15610
Ja gotuję 15-20 minut w zależności od tego jak jestem głodny :D. Powinno być zresztą napisane na opakowaniu.

Eee... Lubię placki ^^

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1356 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 17360
czyli dobrze gotowałem, ja niestety kupuje kasze na targu, czyli jest na wagę.
Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz, czy w posiłku po treningu będzie lepiej dać wołowinę czy kurczaka, obstawał bym przy kurczaku, ale może się mylę.

Zmieniony przez - marcellll w dniu 2010-05-17 15:38:29
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
marcellll jeśli wołowina jest chuda możesz ją dać lepiej na tym wyjdziesz, a tak naprawdę nie zauważysz różnicy w budowie.

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1356 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 17360
zgadza się nie powinienem zauważyć różnicy, dzięki pozdr.
Czy można dla szynki wieprzowej surowej obrać takie B\T\W:
http://www.nutritiondata.com/facts/pork-products/2103/2
oczywiście skóra i tłuszcz z wierzchu oddzielone, czy może nie to patrze co trzeba?
Z angielskim u mnie co raz gorzej, ostatnio miałem z nim do czynienia na studiach 4 lata temu więc powoli zanika ten język w moim umyśle

Zmieniony przez - marcellll w dniu 2010-05-17 17:53:13
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 1356 Wiek 42 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 17360
to chyba jest szynka w całości ze skórą i tłuszczykiem na wierzchu.
Bardziej dokładne informacje będą na http://www.nutritiondata.com
tak mi się wydaje.

Zmieniony przez - marcellll w dniu 2010-05-17 18:44:23
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
marcell a zdajesz sobie sprawę że i tak idealnie nie trafisz w kaloryczność takiej szynki ?
przyjmij na oko bo chłopie zgłupiejesz

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 3317 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 12722
Co do kaszy jęczmiennej u mnie na opakowaniu jest napisane żeby gotować 15 minut.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Co po treningu

Następny temat

Dieta pomocy !!!!

WHEY premium