I pytanie do Martainna o Peak Micellar Casein jaki masz smak i ogolnie cos wiecej na temat tego białka.
...
Napisał(a)
Nie ma to jak wstać rano i obejrzec na centymetrze ze pas znowu w dół po kolejnym tygodniu. Nawet dobry cheat meal nie da takiego kopa do dalszej pracy
I pytanie do Martainna o Peak Micellar Casein jaki masz smak i ogolnie cos wiecej na temat tego białka.
I pytanie do Martainna o Peak Micellar Casein jaki masz smak i ogolnie cos wiecej na temat tego białka.
...
Napisał(a)
a ja mam pytanko do Solara - pamietam w jakims tescie pisales o sosach ze jakies sa chvjowe bo duzo cukru ale znalazles jakies spoko - moglbys napisac jakie to i gdzie kupujesz?
...:::Every Dream Has A Beginning:::...
...
Napisał(a)
Jako19 to czysta kazeina micellarna. Na pewno nie ma wałka bo widać po konsystencji. Jak się za długo pomiesza szejkerem to zostaje nam ciało stałe Taki budyń. Smak mam czekoladowy i jest całkiem niezły. Idealne białko na noc zamiast twarogu, który przecież w sumie też praktycznie kazeiną.
...
Napisał(a)
Molu86 to do mnie sie przyj.bali ze sosy sa dupne
ogolnie szukam teraz takich aby bylo malo wegli
a jak juz sa - to zeby bylo jeszce mniej cukru
wiadomo wszystkie sosy dobre beda mialy duzo cukru (duZo jak na sos)
ale wszystkie typu bolognese maja malo
nawet bardzo malo
4-5x mniej cukru
gdzie czesto 80-90% skladu to same pomidory!
ludzie na masie zbytnio nie musz zwracac uwage na dodatki
choc tez wszystko pod kontrola
za to na redukcji - wszystko jest wazne!
ja od tygodnia wszystko na sucho
ew. 2-3lyzki dla samego posmaku
masz zdjecia to o czym pisalem:
sos bolognese
6g cukru/100g!!
sos slodko kwasny
18g cukru/100g !
Zmieniony przez - solaros w dniu 2010-01-24 16:00:43
ogolnie szukam teraz takich aby bylo malo wegli
a jak juz sa - to zeby bylo jeszce mniej cukru
wiadomo wszystkie sosy dobre beda mialy duzo cukru (duZo jak na sos)
ale wszystkie typu bolognese maja malo
nawet bardzo malo
4-5x mniej cukru
gdzie czesto 80-90% skladu to same pomidory!
ludzie na masie zbytnio nie musz zwracac uwage na dodatki
choc tez wszystko pod kontrola
za to na redukcji - wszystko jest wazne!
ja od tygodnia wszystko na sucho
ew. 2-3lyzki dla samego posmaku
masz zdjecia to o czym pisalem:
sos bolognese
6g cukru/100g!!
sos slodko kwasny
18g cukru/100g !
Zmieniony przez - solaros w dniu 2010-01-24 16:00:43
"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
...
Napisał(a)
dzieki
tylko chodzilo mi o takie torebkowe z tego co pamietam
tylko chodzilo mi o takie torebkowe z tego co pamietam
...:::Every Dream Has A Beginning:::...
...
Napisał(a)
Ja znalazłem te dipy co mają 2g węgli na porcję 30g. Niby do chipsów ale do mięsa, makaronu i ryżu świetnie się nadają. Ale i cena robi swoje.:D
...
Napisał(a)
aaaaaaaa
z torebki to inna sprawa
tam praktycznie rzecz ma sie podobnie jak w przypadku bolognese
zalezy z czym zrobisz ten sos
-z woda
-z mlekiem
-z mlekiem + maslem
itd.
z sama woda ok.3g cukru max na 100ml sosu
nie wiem skad - ale jest
sprawdzilem na 3roznych sosach!
wiadomo
im sos (i nie tylko) przyjemniejszy dla podniebienia
tym wiecej ma cuktu (i innych subs. slodzacych) w sobie
bolognese do najsmaczniejszych nie naleza
ale 'sklad' przemawia na ich strone1
Zmieniony przez - solaros w dniu 2010-01-24 16:08:17
z torebki to inna sprawa
tam praktycznie rzecz ma sie podobnie jak w przypadku bolognese
zalezy z czym zrobisz ten sos
-z woda
-z mlekiem
-z mlekiem + maslem
itd.
z sama woda ok.3g cukru max na 100ml sosu
nie wiem skad - ale jest
sprawdzilem na 3roznych sosach!
wiadomo
im sos (i nie tylko) przyjemniejszy dla podniebienia
tym wiecej ma cuktu (i innych subs. slodzacych) w sobie
bolognese do najsmaczniejszych nie naleza
ale 'sklad' przemawia na ich strone1
Zmieniony przez - solaros w dniu 2010-01-24 16:08:17
"Cóż jest trucizną?
Wszystko jest trucizną i nic nie jest trucizną, tylko dawka czyni, że dana substancja nie jest trucizną!".
BLOG: http://www.sfd.pl/t1033576.html
...
Napisał(a)
dobra ale jakie to sosy i gdzie kupic i jaka cena? mowimy o sosach czy przyprawach wypasionych?
znasz jakies ktore malo maja gowna w sobie?
znasz jakies ktore malo maja gowna w sobie?
...:::Every Dream Has A Beginning:::...
...
Napisał(a)
ale wy sie staracie z tym przygotowaniem posilkow. mam nadzieje, ze to tylko tak do zdjec moj posilek czasem trwa 10sek-otwarcie puszki tunczyka, 4ruchy lyzeczka, wywalenie puszki i gars orzechow
czasem jak zrobie tez jednak ladna salatke, pomidor, oliwa i w ogole
bardzo ladnie wszystko jak na razie wyglada z tym, ze jest maly problem-SILCE wchodzi na CKD i zmiezdzy was chudziak jeden
zartuje, pozdro
czasem jak zrobie tez jednak ladna salatke, pomidor, oliwa i w ogole
bardzo ladnie wszystko jak na razie wyglada z tym, ze jest maly problem-SILCE wchodzi na CKD i zmiezdzy was chudziak jeden
zartuje, pozdro
Nie krępuj się z tym SOG'iem, no dalej!
http://www.sfd.pl/WPC_fan/Blog/Redukcja-t543349-s22.html
...
Napisał(a)
warzywa do parowaru
cyca na patelnie i zarlo sie robi samo
cyca na patelnie i zarlo sie robi samo
Poprzedni temat
Shock Storm ;/ problem
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- ...
- 163
Następny temat
Poczatek treningow przygotowawczych,Co brac?
Polecane artykuły