SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Placuszki owsiane

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 273274

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 210 Wiek 31 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2876
w0jt nie no robilem tak jak za I razem, wiec raczej nie..
Packman90 moze masz racje sprobuje bez
Dineek tylko za I razem jak były za mało w wodzie to były za twarde..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 36 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1152
a Ja mam pytanko. Czy do tych placuszków na śniadanie można wkroić np. banana?

żeby być nauczycielem najpierw musisz być uczniem ;)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 60 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 5971
Maciek-92 dodaj łyżkę mąki, wtedy masa będzie zwarta elegancko się smaży. Placki są duże, grube i nie ma problemów z przewracaniem na 2 stronę.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 82 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1076
mam pytanie czy moglbym np sobie narobic znaczna ilosc tych plauszkow wlozyc do lodowki i podgrzewac albo zimne jesc ... np na tydzien roboczy pon - piat i czy one by sie nie zepsuly ? tak aby do szkoly byly czy cos ...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 978 Wiek 33 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 4416
podbijam pytanie

Co ty k***a wiesz o spamowaniu???

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 390 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 3636
Maciek-92 aodsączasz wode z tych owsianych??

Po co Ci masa, skoro masz gruby sweter
Mój Blog : http://www.sfd.pl/waliclogin_/_dziennik_,,Praca_nad_Miechem_-t553873.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 210 Wiek 31 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2876
no tak tak. w weekend zrobie jeszcze raz z waszymi wskazowkami i napisze :)
ale cos czuje ze to miód bo wtedy włozyłem dwie małe łyzki a teraz dwie duże łyzki miodu.. ale zoabczymy. Dzieki wszystkim za pomoc :) z sogami poczekam do zrobienia zeby potem sie nie produkowac znowu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 82 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1076
JAK DLUGO BEDA NADAWALY SIE DO SPOZYCIA ?!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 22 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 229
zwazywszy ze sa tam jajka wiec pewnie nie dluzej niz 2 dni pozniej moga zrobic sie nieswieze, ale przepisik bardzo dobry :) wczoraj robilem dzisiaj tez i musze powiedziec ze naprawde dobre
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 1536 Wiek 30 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 10043
coś mi nie wychodzą
na początku to wogóle rozwalały się jak surowę a jak dłużej trzymałem na patelni to spalały się. Dodałem mąkę dużo nawet i ładnie wszystko się skleiło ale w środku pozostało surowe. Nie wiem jakiej techniki zastosować już żeby zjeść
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Sałatka a'la Gyros

Następny temat

Surówka

WHEY premium