Szacuny
4
Napisanych postów
210
Wiek
31 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2876
w0jt nie no robilem tak jak za I razem, wiec raczej nie..
Packman90 moze masz racje sprobuje bez
Dineek tylko za I razem jak były za mało w wodzie to były za twarde..
Szacuny
0
Napisanych postów
82
Wiek
34 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1076
mam pytanie czy moglbym np sobie narobic znaczna ilosc tych plauszkow wlozyc do lodowki i podgrzewac albo zimne jesc ... np na tydzien roboczy pon - piat i czy one by sie nie zepsuly ? tak aby do szkoly byly czy cos ...
Szacuny
4
Napisanych postów
210
Wiek
31 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2876
no tak tak. w weekend zrobie jeszcze raz z waszymi wskazowkami i napisze :)
ale cos czuje ze to miód bo wtedy włozyłem dwie małe łyzki a teraz dwie duże łyzki miodu.. ale zoabczymy. Dzieki wszystkim za pomoc :) z sogami poczekam do zrobienia zeby potem sie nie produkowac znowu
Szacuny
0
Napisanych postów
22
Wiek
35 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
229
zwazywszy ze sa tam jajka wiec pewnie nie dluzej niz 2 dni pozniej moga zrobic sie nieswieze, ale przepisik bardzo dobry :) wczoraj robilem dzisiaj tez i musze powiedziec ze naprawde dobre
Szacuny
3
Napisanych postów
1536
Wiek
30 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
10043
coś mi nie wychodzą
na początku to wogóle rozwalały się jak surowę a jak dłużej trzymałem na patelni to spalały się. Dodałem mąkę dużo nawet i ładnie wszystko się skleiło ale w środku pozostało surowe. Nie wiem jakiej techniki zastosować już żeby zjeść