SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

---TANIE KUPOWANIE---

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1526518

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 7721 Napisanych postów 13999 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 2237848
Ja tam wątróbkę uwielbiam :D jeszcze z cebulką :D miodzio :D hehe
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 100 Napisanych postów 3631 Wiek 2 lata Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 86287
Ale wątróbka ma jednak te 5-10g tłuszczy na 100g więc w sumie nie nadaje się na dluższą metę, może macie jeszcze jakieś zamienniki fileta z kury? :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 7721 Napisanych postów 13999 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 2237848
ja tam liczę 5g fatu i 17g białka bo tego fatu coś tam się wygotuje czy przy duszeniu wyjdzie z tego więc te 5g to tak optymalnie ;p
Twróg chyba jeszcze po 10-11zł/kg chyba
a tak z tańszych to ja nie mam pomysłu nawet co by mogło być. białka jaj też widziałem że już na 75zł poszły za te 5l a kiedyś jeszcze za 37-40zł można było wyrwać
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 709 Napisanych postów 1665 Wiek 27 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 23582
Twaróg super opcja jeśli tolerujesz. Ja zjadam codziennie minimum 500-750g. Z innych tanich opcji odzwierzecych to juz ciężko.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 258 Napisanych postów 338 Wiek 33 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 2569
Jeszcze raz
http://www.ilewazy.pl/serce-z-indyka
Odkrajamy to co na dole i zostaje max 3% tłuszczu, co jest akceptowalne i poważnie, jak filet skoczy na 30-35zl to warto rozważyć dodanie tychze do miski, nawet nie zastąpienie, polecam spróbować czy podpasuje, ja do podrobów jestem uprzedzony, zjeść zjem, ale z niesmakiem, natomiast serca o dziwo są w porządku w smaku i robią się równie szybko co filet.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 709 Napisanych postów 1665 Wiek 27 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 23582
Serca sa super jak wiesz jak zrobic. Generalnie ja kocham podroby. Wszystkie...chyba nie ma takiego co mnie odrzuca.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 258 Napisanych postów 338 Wiek 33 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 2569
No właśnie ku mojemu zdziwieniu jakbym nie zrobił zawsze ok, wrzucam na patelnie z jakąkolwiek przyprawa i jest ok, bardziej gumowate od fileta, ale mocno zjadliwe. Raz ugotowałem nawet w całości niecałe 10min i też były do zjedzenia.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 709 Napisanych postów 1665 Wiek 27 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 23582
Serca zwlaszcza wolowe etc sa podobne do stekow jak sje dobrze zrobi.
Swoja droga w lidlu twaróg w promocji. Kupiłem wlasnie 10kg.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 501 Napisanych postów 1886 Wiek 39 lat Na forum 3 lata Przeczytanych tematów 23353
Jaka cena i za ile gram?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rutkow Doradca
Ekspert
Szacuny 7520 Napisanych postów 49527 Wiek 44 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 385537
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ryz z mintajem by Malinowa

Następny temat

Tatar z łososia by Malinowa

WHEY premium