SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[BLOG] Lowcarb Life - Stronger Athlete

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 449738

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
FighterX
Oliwki mają moim zdaniem, fajny niespotykany smak. Idealna przekąska zamiast orzechów.


A oliwki z całymi migdałami, dostępne np. W Kauflandzie na wagę, to już niebo w gebie!
1

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2447 Napisanych postów 2779 Wiek 54 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 252680
FighterX
krzyzu9218
Fighter jak będę miał w jakimś daniu oliwki to będę Ci odkładał ;)


super! żółtka też przyjmuję

To szkoda,że mieszkasz daleko, ja bym brała białka,Ty żóltka
A tak swoją drogą są dostępne w Selgrosie oddzielnie białka i żółtka, ale to nie to samo co od wiejskich kur. Poza tym do białek dają stabilizator, jakieś związki aluminium. Do żółtek - nie wiem, bo mnie nie zainteresowały.
Wiem,żę białka są dostępne w necie, ale ja nie używam ich tak dużo i nie opłaca mi sie zamawiać. W stacjonarnych sklepachu mnie, poza Selgrosem - nie widziałam.
1

"Niektórzy widzą rzeczy takimi, jakimi są, i pytają : dlaczego ? Ja śnię rzeczy, które nigdy nie istniały , i powiadam : czemu nie ? "
G.B. Shaw
http://www.sfd.pl/Alhambra_nowe_wyzwania-t1037040.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
FighterX Moderator
Ekspert
Szacuny 24273 Napisanych postów 25224 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1020313
alhambra1970
FighterX
krzyzu9218
Fighter jak będę miał w jakimś daniu oliwki to będę Ci odkładał ;)


super! żółtka też przyjmuję

To szkoda,że mieszkasz daleko, ja bym brała białka,Ty żóltka
A tak swoją drogą są dostępne w Selgrosie oddzielnie białka i żółtka, ale to nie to samo co od wiejskich kur. Poza tym do białek dają stabilizator, jakieś związki aluminium. Do żółtek - nie wiem, bo mnie nie zainteresowały.
Wiem,żę białka są dostępne w necie, ale ja nie używam ich tak dużo i nie opłaca mi sie zamawiać. W stacjonarnych sklepachu mnie, poza Selgrosem - nie widziałam.



Do żółtek dają kwasek cytrynowy, kosztują 29,99PLN za 1L, wiem sprawdzałem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2447 Napisanych postów 2779 Wiek 54 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 252680
rescuediver
nie widzialem u Ciebie w daniach np oliwek , pewnie zaminiasz to na oliwe z oliwek bo nie oszukujmy sie , oliwki smaczne nie sa

Nie bluźnij Oliwki czarne i zielone można wyjadać prosto ze słoika , ale niestety makro nie pozwala na zbyt duże szaleństwo ...:'-(
1

"Niektórzy widzą rzeczy takimi, jakimi są, i pytają : dlaczego ? Ja śnię rzeczy, które nigdy nie istniały , i powiadam : czemu nie ? "
G.B. Shaw
http://www.sfd.pl/Alhambra_nowe_wyzwania-t1037040.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2447 Napisanych postów 2779 Wiek 54 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 252680
Ooo... to ciekawe dlaczego do białek to aluminium. Niby nie wchłania się z przewodu pokarmowego, jak czytałam, ale zmienia konsystencje pieczonych białek i smak, niestety. Różnica duża w porównianiu z innymi białkami bez tego dodatku. Może w omlecie iwypiekach byłoby OK, ja je piekłam w piekarniku.
1

"Niektórzy widzą rzeczy takimi, jakimi są, i pytają : dlaczego ? Ja śnię rzeczy, które nigdy nie istniały , i powiadam : czemu nie ? "
G.B. Shaw
http://www.sfd.pl/Alhambra_nowe_wyzwania-t1037040.html

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
FighterX Moderator
Ekspert
Szacuny 24273 Napisanych postów 25224 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1020313
alhambra1970
rescuediver
nie widzialem u Ciebie w daniach np oliwek , pewnie zaminiasz to na oliwe z oliwek bo nie oszukujmy sie , oliwki smaczne nie sa

Nie bluźnij Oliwki czarne i zielone można wyjadać prosto ze słoika , ale niestety makro nie pozwala na zbyt duże szaleństwo ...:'-(


Zależy od stylu jedzenia )
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
FighterX Moderator
Ekspert
Szacuny 24273 Napisanych postów 25224 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1020313
alhambra1970
Ooo... to ciekawe dlaczego do białek to aluminium. Niby nie wchłania się z przewodu pokarmowego, jak czytałam, ale zmienia konsystencje pieczonych białek i smak, niestety. Różnica duża w porównianiu z innymi białkami bez tego dodatku. Może w omlecie iwypiekach byłoby OK, ja je piekłam w piekarniku.


Będę musiał je kupić na test.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
FighterX Moderator
Ekspert
Szacuny 24273 Napisanych postów 25224 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1020313
12/11/2019

Dwa posiłki, pewnie za mało kcal.

1. Pudding
2. Omlet i buraczki




...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Ile kcal starasz się jeść?
1

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
FighterX Moderator
Ekspert
Szacuny 24273 Napisanych postów 25224 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1020313
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Koktail na bazie białka serwatkowego

Następny temat

Przepis na fajne placuszki na kolacje ?

WHEY premium