SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Jemy/nie jemy ze spamem jedziemy

temat działu:

Odchudzanie i forma po męsku

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2982918

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 14985 Napisanych postów 31298 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 211958
Teraz to już mi smaka zrobiłeś konkretnego

omerta 2

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94503 Napisanych postów 364455 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1669166
Parę min ponad 2000 kcal wpadło

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 332 Napisanych postów 3392 Wiek 11 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 128135
Ja też dzisiaj szaleje U mnie grillowany camembert z bagietką i zaraz wlecą lody

Frytki na kolację też ale dietetycznie z Actifry
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94503 Napisanych postów 364455 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1669166
O też mam serki do usmażenia

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94503 Napisanych postów 364455 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1669166
Lody też mam lecz nie przeginam już %

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 14985 Napisanych postów 31298 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 211958
Haha właśnie mailem pisać , ze kilka dni temu czytałem ze przez o ile dobrze pamietam 16 dni do następnego ładowania ścisła dieta . Czy może mi się coś pomyliło z kimś innym .
Zamawiam pizzę jak już wszyscy szaleją , nie bede odstawał .
P.S nigdy nie jadłem serków podsmażonych . Jak to się przedstawia , bo brzmi zachęcająco .
Jak to robicie piekarnik ? Patelnia ?

omerta 2

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 332 Napisanych postów 3392 Wiek 11 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 128135
Zapomniałabym, do popicia mam pepsi wild cherry zero
Więc dieta na całego

Ciekawe co jest w tej sobocie, bo już trzy koleżanki mi się pochwaliły, że im nieplanowane ładowanie wpadło
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 332 Napisanych postów 3392 Wiek 11 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 128135
mesja1905

P.S nigdy nie jadłem serków podsmażonych . Jak to się przedstawia , bo brzmi zachęcająco .
Jak to robicie piekarnik ? Patelnia ?

Można opanierować jak schabowego, można też w orzechach np. ale ja lubię najbardziej takie "łyse". Kupuję camemberta, wrzucam albo na grill (tylko go nie zgniataj bo wypłynie) albo najszybciej na patelnię, można nieco tłuszczu dać ale niekoniecznie. I smażę na wolnym ogniu aż zmięknie całkiem, tak żeby środek był "płynny" i się rozlewał. Najlepsze, z żurawiną taką do mięs, ale jak nie mam (a nie mam akurat), to jem z pomidorem po prostu. Jak chcesz to można pieprz, zioła dodać.
Polecam też ser halumi, ale uważaj bo niektóre są niesamowicie słone. Z Lidla dobre, ale one chyba w ofercie czasowej.
Moje ukochane "grzeszne jedzonki"
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 14985 Napisanych postów 31298 Wiek 36 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 211958
Halumi jadłem z grilla całkiem całkiem . Teraz czas na tego camemberta . Takiego w panierce jak kotleta tez jadłem , to było coś pysznego .

omerta 2

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94503 Napisanych postów 364455 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1669166
Nanit
mesja1905

P.S nigdy nie jadłem serków podsmażonych . Jak to się przedstawia , bo brzmi zachęcająco .
Jak to robicie piekarnik ? Patelnia ?

Można opanierować jak schabowego, można też w orzechach np. ale ja lubię najbardziej takie "łyse". Kupuję camemberta, wrzucam albo na grill (tylko go nie zgniataj bo wypłynie) albo najszybciej na patelnię, można nieco tłuszczu dać ale niekoniecznie. I smażę na wolnym ogniu aż zmięknie całkiem, tak żeby środek był "płynny" i się rozlewał. Najlepsze, z żurawiną taką do mięs, ale jak nie mam (a nie mam akurat), to jem z pomidorem po prostu. Jak chcesz to można pieprz, zioła dodać.
Polecam też ser halumi, ale uważaj bo niektóre są niesamowicie słone. Z Lidla dobre, ale one chyba w ofercie czasowej.
Moje ukochane "grzeszne jedzonki"


robię tak samo zawsze jak o ty

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

[BLOG] Twardo do celu

Następny temat

Początek redukcji,pytania-IF,trening

WHEY premium