Jak jesz raz na tydzien to smialo kupuj w markecie
'There is no secret
Secret is just CONSISTENCY WITH HARD WORK'
Ilość wyświetleń tematu: 1525753
'There is no secret
Secret is just CONSISTENCY WITH HARD WORK'
BLOG TRENINGOWY - http://www.sfd.pl/[BLOG]_Krzyżu9218__Nowy_Ja-t1141293-s87.html
BLOG KULINARNY - http://www.sfd.pl/[BLOG]_Krzyżu_w_kuchni_czyli_dieta_bez_diety._-t1157302.html
Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html
dideekNie wyjdzie Ci taka jak ze sklepu
EldierO proszku do pieczenia pierwsze słyszę, bo mówimy tu o tortilli?
Ja używam trochę innych składników, maka(najczęściej mix pszennej z jakąś pełnoziarnistą), sól, woda, olej/oliwa, ale nie twierdzę że to jedna słuszna droga :)
Zapraszam do mojego DT :)
http://www.sfd.pl/Nowe_życie__DT_julcziik-t1045898.html
Zapraszam do mojego DT :)
http://www.sfd.pl/Nowe_życie__DT_julcziik-t1045898.html
Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html
Zapraszam do mojego DT :)
http://www.sfd.pl/Nowe_życie__DT_julcziik-t1045898.html
>>> Maszeruj albo giń <<<
krzyzu9218Mąka.
Gorąca woda.
Smalec
Sól.
Jak się 'zaparzy' mąkę a później nie spali placków to są elastyczne i się tak nie łamią
I wg. mnie najsmaczniejsze wychodzą jak dodać się smalec zamiast oliwy ;)
A zaraz oberwie się nam po łbie za spam ;p
Nasz sklep
Mega promocja
Podobne tematy
Artykuły