SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

MARIAN 17- debiut na scenie str. 43

temat działu:

Dzienniki Treningowe

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 78063

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 21554 Napisanych postów 30786 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 870487
Dokładnie, chcesz to i tortową tam walnij, oby węgle Ci się zgadzały
Nie wiem czy wiesz, ale skrobia z której robiłes budynie tuż przed zawodami, ma większy IG niż mąka pszenna
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10650 Napisanych postów 30005 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609926
Ale IG ja sie właśnie już dawno nie przemuje, chodziło mi bardziej o to ze taka jakaś zwykła mąka to moze jakis zwykły syf itp nie wiadomo z czego zrobiony

Przemek teraz jak robie naleśniki totez daje pół na pół owies i skrobie bo lepsze wychodza

Kurde ale o budyniu to zapomniałem, czas zrobic na dniach




Co do naleśników to wczoraj takowe robiłem na śniadanie, chyba najlepszy posiłek za dnia

Wczoraj dzien nietreningowy to sie nic w sumie nie działo oprócz pracy

Naleśniki i 3 rodzaje nadzieniaod lewej: pudding, mrożone maliny ze słodzikiem, twaóg, z kakao i słodzikiem





i dzisiejszy przedtreningowy:

fajny ketrchup jest w biedrze z aromatem czosnkowym a btw ma dobre bo same wegle praktycznie i 132 kalorii na 100g, dałem odrobine dla smaku





Zmieniony przez - MARIAN 17 w dniu 2015-08-06 08:37:43
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Ja chleb robilem czesto tak ze 1/3 maki typ 500, 1/3 jakiejs pszennej pelnoziarnistej i 1/3 zytniej 2000 i wychodzil wyrosniety i bardzo smaczny :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 479 Napisanych postów 12579 Wiek 31 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 288453
U mnie tylko maka ryzowa leci, do omletow, do budyniu do wszystkiego, czasem dodam troche skrobi ale glownie na niej bazuje

A z Kotlina masz ketchup w ktorym jest 3x mniej kcal


Zmieniony przez - cvfdbkz w dniu 2015-08-06 10:10:21
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10650 Napisanych postów 30005 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609926
wiciu myślałem podobnie zeby wymieszac, ale może nie bede utrudniał dziewczynie i niech zrobi po swojemu

Krystian ja go nie kupiłem tylko był w lodówce wiec spróbowałem
ale dziekiza info, chociaz tak gdzies od 20-25 sierpnia redu na 100% więc dodatków nie bedzie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 49 Napisanych postów 3232 Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 17264
ja sobie chwale mąkę owsiana :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 59 Napisanych postów 2000 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 22697
No pięknie sobie dogadzasz czasami mam wrażenie, ze faceci sa bardziej uzdolnieni kulinarnie niz baby a jak tam ciśnienie? W porządku czy sa jakies jazdy?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10650 Napisanych postów 30005 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609926
Poki co moge smaczniej jesc to korzystsm;) nie zapeszajac narazie cisnienie ok ;)


Zmieniony przez - MARIAN 17 w dniu 2015-08-06 13:43:06
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 169 Napisanych postów 3923 Wiek 31 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 433872
lauraa96
No pięknie sobie dogadzasz czasami mam wrażenie, ze faceci sa bardziej uzdolnieni kulinarnie niz baby a jak tam ciśnienie? W porządku czy sa jakies jazdy?


Przecież tak jest, najlepsi kucharze to mężczyźni.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 90 Napisanych postów 9580 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 34564
E tam nie ma co tak uogolniac. Nalesniki faktycznie wygladaja smacznie - tez mialam na nie parcie po zawodach. I duuuuze ilosci zimnego mleka ;D
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Gienus12 przygotowania do sezonu

Następny temat

Sevenload92 - siłowa podróż do przyszłości

WHEY premium