SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

TEST - Universal Nutrition, MASA - by Bartwal

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 40759

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 2416 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 42913
Odpuść żywiecką, krakowską i zamiast tego dopłać do orzechów i będzie grało :)

Blog IF/Rekompozycja [pods. 22] - Zapraszam ! http://www.sfd.pl/[BLOG]Lucky555/IF__Rekompozycja-t989337.html

Jeśli chcesz przegrać trochę $$ to zapraszam:)
http://www.sfd.pl/Gruby_hajs_z_Lucky555-t1058841.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1040 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 6981
Lucky555
Odpuść żywiecką, krakowską i zamiast tego dopłać do orzechów i będzie grało :)

Jajecznice z nimi robię i wychodzi przepyyyyszna <3 Cóż... ograniczę!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1353 Wiek 28 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 15467
Bartwal
Staram się nie bujać się ze sztangą i prowadzić ją pewnie. A czemu MCNPN Ci się tak podoba? :)
A tak wgl to jak szybko robić MC?


Wtedy dodatkowo pracują dwójki.
Lepiej wolniej a dokładniej. Szybko to po prostu tak jak z wyciskaniem - szybciej uginasz i prostujesz ręce, a tutaj szybciej się prostujesz.

"The only one who can tell you 'you can't' is you. And you don't have to listen."
Dziennik: http://www.sfd.pl/[DT]_Forma_luks__Frycekz-t1065140.html#

Pomogłem? Daj SOGacza ;)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1040 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 6981
Frycekz
Bartwal
Staram się nie bujać się ze sztangą i prowadzić ją pewnie. A czemu MCNPN Ci się tak podoba? :)
A tak wgl to jak szybko robić MC?


Wtedy dodatkowo pracują dwójki.
Lepiej wolniej a dokładniej. Szybko to po prostu tak jak z wyciskaniem - szybciej uginasz i prostujesz ręce, a tutaj szybciej się prostujesz.


Postaram się ogarnąć tak, żeby wolno opuszczać do piszczeli a później szybciej i dynamicznie prostować się i nie odbijać sztangi :) Na filmie będzie ładnie widac.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 66 Napisanych postów 6280 Wiek 27 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 53732
Frycekz
Bartwal
Staram się nie bujać się ze sztangą i prowadzić ją pewnie. A czemu MCNPN Ci się tak podoba? :)
A tak wgl to jak szybko robić MC?


Wtedy dodatkowo pracują dwójki.
Lepiej wolniej a dokładniej. Szybko to po prostu tak jak z wyciskaniem - szybciej uginasz i prostujesz ręce, a tutaj szybciej się prostujesz.


A w martwym ciągu to dwójki nie pracują?

Uwaga, moje wypowiedzi zawierają dozę ironii i proszę nie brać ich na poważnie, ponieważ nie odpowiadam za krzywdy moralne.


They see me rollin...
They hatin...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 2255 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 15677
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 464 Napisanych postów 9051 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 91255
Niby czemu ryż brązowy na redukcji tylko? Który posiłek jest Twoim potreningowym? rozdziel białko w miarę równo do posiłków i daj więcej wartościowych produktów a nie jakieś pierogi na wagę ze zmielonych skór.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1040 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 6981
Eltoro_KrK
Niby czemu ryż brązowy na redukcji tylko? Który posiłek jest Twoim potreningowym? rozdziel białko w miarę równo do posiłków i daj więcej wartościowych produktów a nie jakieś pierogi na wagę ze zmielonych skór.

Pierogi wpadły przypadkowo i wiem, że bardzo niezdrowo :/
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 2255 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 15677
Eltoro_KrK
Niby czemu ryż brązowy na redukcji tylko?

Nie napisałem "tylko na redukcji". I jakbyś przeczytał całość wypowiedzi to byś wiedział czemu jest lepszy na redukcję.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 1040 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 6981
Dziś opóźniony obiad, bo mięso pokrojone mi się zepsuło i musiałem kroić/rozmrażać od początku ://
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Ostrovit - godne polecenia? Budżetowa opcja

Następny temat

Przeterminowana kreta

WHEY premium