SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[SPAM] Sezon masy zakończony, koks na redu już kupiony ;]

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 118034

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 89 Napisanych postów 12385 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 51784
z grapefruitem?:O

to ja uwielbiam sobie usmażyć kawałki kurczaka w przyprawie gyros i skroić do tego w kostkę ananasa z puszki (bez zalewy), dorzucić torbę ryżu basmati i serek wiejski (rozpuszcza się super) - fajny sosik z tego wychodzi, a jak raz mi się kurak raz przypalił, to jeszcze fajniejszy sosik wyszedł taki ciemny...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 2255 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 15677
Nie lubię tego co ma być na ostro jeść na słodko :P Kurak curry + cebula + papryka zalane białym winkiem, odparowane. Potem trochę mleka, odparowane i boom na ryż. Wychodzi fit wersja kurczaka curry, którego się robi z mlekiem kokosowym ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 89 Napisanych postów 12385 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 51784
ale to nie miało być na ostro, tylko właśnie na słodko

kurczak curry z mlekiem kokosowym, pomidorami, imbirem i papryką z ryżem kozak :) wtedy nawet jak się zrobi z brązowym ryżem to wchodzi mi jak nigdy, a lubię tylko biały/basmati
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 2255 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 15677
e tam. ja odkąd jestem na diecie to wszystko wcinam jak idzie. Ryż non stop jadłem parboiled i teraz wolę jaśminowy. Brązowy się za długo gotuje, a jest mega. Kasze też lubię [gryczana mi się przejadła za młodu], jaglana w każdej ilości znika z talerza. Kuskus tak średnio. Muszę dorwać jeszcze pęczaka, bo ma fajną konsystencję - taki sprężysty jest :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 89 Napisanych postów 12385 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 51784
pęczaka nie jadłam, gryczana zawsze spoko do jakiegoś gulaszu, a jak robisz jaglaną? jakoś na słodko jak owsiankę czy jak? bo ja nigdy nie wiem jak to zrobić a mam całe pudełko

ryż brązowy z kolei mi się przejadł :/ kiedyś tylko taki jadłam i teraz szczerze mówiąc już rzygam tym smakiem...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 10 Napisanych postów 2255 Wiek 34 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 15677
Zwyczajnie. Do gara na 15min z solą i tyle. Lubię ją jeszcze wrzucić na patelnię i zebrać cały smaczek ze smażenia kuraka. Wtedy łapie kolorek z przypraw i aromat :) Co do kaszy, to jeszcze uściślę. Jaglana perłowa. Tej "wiejskiej" czy jak jej tam nie jadłem.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294222
Siema

Jaglana też dobra na mleku + słodzik
+ truskawki i białko :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 89 Napisanych postów 12385 Wiek 30 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 51784
ja nawet nie wiedziałam, że są różne rodzaje jaglanej

mam z lidla, taką:


to jest perłowa czy jaglana? bo u mnie nie pisze
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 605 Napisanych postów 36399 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 297123
Popuri fejsbuk

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html

I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294222
Munga pomyliło Ci się chyba z Jęczmienną perłową :D

Jaglana to jaglana

i pamiętaj że Jaglana może mieć gorzki posmak więc trzeba ją przemyć pod zimną
i jak się gotuje to nie mieszasz
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Gdzie dodac kalorii?

Następny temat

Suplementacja i co jeść

WHEY premium