to ja uwielbiam sobie usmażyć kawałki kurczaka w przyprawie gyros i skroić do tego w kostkę ananasa z puszki (bez zalewy), dorzucić torbę ryżu basmati i serek wiejski (rozpuszcza się super) - fajny sosik z tego wychodzi, a jak raz mi się kurak raz przypalił, to jeszcze fajniejszy sosik wyszedł taki ciemny...
...
Napisał(a)
z grapefruitem?:O
to ja uwielbiam sobie usmażyć kawałki kurczaka w przyprawie gyros i skroić do tego w kostkę ananasa z puszki (bez zalewy), dorzucić torbę ryżu basmati i serek wiejski (rozpuszcza się super) - fajny sosik z tego wychodzi, a jak raz mi się kurak raz przypalił, to jeszcze fajniejszy sosik wyszedł taki ciemny...
to ja uwielbiam sobie usmażyć kawałki kurczaka w przyprawie gyros i skroić do tego w kostkę ananasa z puszki (bez zalewy), dorzucić torbę ryżu basmati i serek wiejski (rozpuszcza się super) - fajny sosik z tego wychodzi, a jak raz mi się kurak raz przypalił, to jeszcze fajniejszy sosik wyszedł taki ciemny...
...
Napisał(a)
Nie lubię tego co ma być na ostro jeść na słodko :P Kurak curry + cebula + papryka zalane białym winkiem, odparowane. Potem trochę mleka, odparowane i boom na ryż. Wychodzi fit wersja kurczaka curry, którego się robi z mlekiem kokosowym ;)
DT:
http://www.sfd.pl/[DT]_Walka_z_genami-t1057996.html /Masa 1-24/
DT Konkursowy:
http://www.sfd.pl/Dziennik_konkursowy__Munga_i_Marian-t1075262.html
...
Napisał(a)
ale to nie miało być na ostro, tylko właśnie na słodko
kurczak curry z mlekiem kokosowym, pomidorami, imbirem i papryką z ryżem kozak :) wtedy nawet jak się zrobi z brązowym ryżem to wchodzi mi jak nigdy, a lubię tylko biały/basmati
kurczak curry z mlekiem kokosowym, pomidorami, imbirem i papryką z ryżem kozak :) wtedy nawet jak się zrobi z brązowym ryżem to wchodzi mi jak nigdy, a lubię tylko biały/basmati
...
Napisał(a)
e tam. ja odkąd jestem na diecie to wszystko wcinam jak idzie. Ryż non stop jadłem parboiled i teraz wolę jaśminowy. Brązowy się za długo gotuje, a jest mega. Kasze też lubię [gryczana mi się przejadła za młodu], jaglana w każdej ilości znika z talerza. Kuskus tak średnio. Muszę dorwać jeszcze pęczaka, bo ma fajną konsystencję - taki sprężysty jest :)
DT:
http://www.sfd.pl/[DT]_Walka_z_genami-t1057996.html /Masa 1-24/
DT Konkursowy:
http://www.sfd.pl/Dziennik_konkursowy__Munga_i_Marian-t1075262.html
...
Napisał(a)
pęczaka nie jadłam, gryczana zawsze spoko do jakiegoś gulaszu, a jak robisz jaglaną? jakoś na słodko jak owsiankę czy jak? bo ja nigdy nie wiem jak to zrobić a mam całe pudełko
ryż brązowy z kolei mi się przejadł :/ kiedyś tylko taki jadłam i teraz szczerze mówiąc już rzygam tym smakiem...
ryż brązowy z kolei mi się przejadł :/ kiedyś tylko taki jadłam i teraz szczerze mówiąc już rzygam tym smakiem...
...
Napisał(a)
Zwyczajnie. Do gara na 15min z solą i tyle. Lubię ją jeszcze wrzucić na patelnię i zebrać cały smaczek ze smażenia kuraka. Wtedy łapie kolorek z przypraw i aromat :) Co do kaszy, to jeszcze uściślę. Jaglana perłowa. Tej "wiejskiej" czy jak jej tam nie jadłem.
DT:
http://www.sfd.pl/[DT]_Walka_z_genami-t1057996.html /Masa 1-24/
DT Konkursowy:
http://www.sfd.pl/Dziennik_konkursowy__Munga_i_Marian-t1075262.html
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Popuri fejsbuk
Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html
I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)
...
Napisał(a)
Munga pomyliło Ci się chyba z Jęczmienną perłową :D
Jaglana to jaglana
i pamiętaj że Jaglana może mieć gorzki posmak więc trzeba ją przemyć pod zimną
i jak się gotuje to nie mieszasz
Jaglana to jaglana
i pamiętaj że Jaglana może mieć gorzki posmak więc trzeba ją przemyć pod zimną
i jak się gotuje to nie mieszasz
Poprzedni temat
Gdzie dodac kalorii?
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- ...
- 300
Następny temat
Suplementacja i co jeść
Polecane artykuły