...
Napisał(a)
Bo jak mam lać 30g oleju na 50g ryżu i 100g mięsa to jest tłuste w ch**, tak to łyknę i mam spokój
...
Napisał(a)
a na ch** masz lać 30g oleju na 50g ryżu i 100g mięsa?
...
Napisał(a)
Wybacz ja tak nie umiem komponować posiłków, żeby ''mieć spokój''
dałbym to do sałatki warzywnej z oleju podstawę do sosu jak masz problem albo lepiej zbilansować dietę ogólnie
wrzuć ją to poprawimy jak pomysłu nie masz
dałbym to do sałatki warzywnej z oleju podstawę do sosu jak masz problem albo lepiej zbilansować dietę ogólnie
wrzuć ją to poprawimy jak pomysłu nie masz
...
Napisał(a)
Siemanko
http://www.sfd.pl/[BLOG]_SnicK__W_drodzę_po_wymarzoną_sylwetkę._-t1081650.html
"Pasja rodzi profesjonalizm, a profesjonalizm daje jakość, jakoś to jest luksus"
...
Napisał(a)
jw. bez sensu ładować "30g oleju do każdego posiłku, bo tak" Gdzie tu przyjemność z jedzenia?
...
Napisał(a)
Ja nie mam pomysłu, jak nabijać te tłuszcze, a chcę, żeby były w miarę zdrowe, taki rozkład makro bardzo mi pasuje, jeśli chodzi o samopoczucie...
...
Napisał(a)
kurde popuri mistrzu, chyba sprzedam mojego krossa i kupię tego lazaro. Wyjdę na 0 i będę miał fhui lepszy sprzęt
...
Napisał(a)
Maksym: z ryżu i kuraka zrób sałatkę, a z oleju lnianego podstawę sosu. Dodaj zioła, pomidory, oliwki i inne cuda i jedz na zimno
Oleje możesz zamienić ogólnie na orzechy, migdały, wiórki kokosowe. Nie za mało białka masz?
Oleje możesz zamienić ogólnie na orzechy, migdały, wiórki kokosowe. Nie za mało białka masz?
...
Napisał(a)
generalnei w każdym posiłku masz mniej więcej równo fatu, białka, węgli. Ja bym robił raczej kompozycje białko+węgle i białko+tłuszcze to też sprzyja dobremu samopoczuciu
Poprzedni temat
Budowanie mięsni klaty
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- ...
- 300
Następny temat
Kilka pytań, masa i białko.
Polecane artykuły