SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[SPAM] Nikt nie zrobił spamu jeszcze, ale z was, chłopaki, leszcze \-)

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 111496

Ankieta

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51570 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
pilkaPN
Ej Wy jecie całego brokuła czy tylko to zielone z małymi gałązkami?


Ja zjadam całego, jak jest niewielki, ale jak sk***ysyński, to odgryzę kawałek tego, a resztę wywalam. Dlatego wolę kupować mrożone, nie ma j**ania się z tym i taniej wychodzi.

Zmieniony przez - MaksymS w dniu 2014-08-21 12:19:34
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 5058 Wiek 109 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 17444
najtwardszy dół zawsze odkrajam, tak z 3cm, a resztę wrzucam

Tutaj kiedyś pojawi się nowy dziennik treningowy...

już jest! http://www.sfd.pl/[BLOG]_kurekski_redukcja_carb_nite_-t1066973.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 27200 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78909
ja żrę łodygi też. Co do wagi, to mam nadzieję, jak najszybciej się wysuszyć i wbić 75-80kg suchego mięsa nawet 2-3 lata może mi to zająć byleby jakościowo było zaj**iste
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 4322 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 171818
Ja mam w planach do końca lutego wbić chociaż 6kg, ale przynajmniej czysto ;d

http://www.sfd.pl/[BLOG]_SnicK__W_drodzę_po_wymarzoną_sylwetkę._-t1081650.html

"Pasja rodzi profesjonalizm, a profesjonalizm daje jakość, jakoś to jest luksus"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 605 Napisanych postów 36399 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 297123
I tak się zalejesz

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html

I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294223
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 4322 Wiek 26 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 171818
Wiem, ale trzeba być dobrej myśli.

http://www.sfd.pl/[BLOG]_SnicK__W_drodzę_po_wymarzoną_sylwetkę._-t1081650.html

"Pasja rodzi profesjonalizm, a profesjonalizm daje jakość, jakoś to jest luksus"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3674 Napisanych postów 31005 Wiek 34 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 294223
Ja nie patrzę na masę, chciałbym szerokość poprawić :) po redu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 27200 Wiek 27 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 78909
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 7513 Wiek 28 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 58469
DreamEvil
ja żrę łodygi też. Co do wagi, to mam nadzieję, jak najszybciej się wysuszyć i wbić 75-80kg suchego mięsa nawet 2-3 lata może mi to zająć byleby jakościowo było zaj**iste


75-80kg czystego mięcha to Ci na najlepszych środkach w 3 lata nie przybędzie wiem, łapię za słówka

"Nie głaskało mnie życie po głowie
Nie pijałem ptasiego mleka
No, i dobrze! No - i na zdrowie!
Tak wyrasta się na człowieka!"

DZIENNIK http://www.sfd.pl/DT__Chudzi_moga_iśc_na_ryby__by_pilkaPN-t1006905.html 

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Budowanie mięsni klaty

Następny temat

Kilka pytań, masa i białko.

WHEY premium