SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY :-)

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 324003

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
B. apetycznie wygląda ten omlecik ;>
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 274 Napisanych postów 3367 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18896
Omlet -> 2x całe jajka + 3x białka + garść prażonych pestek dyni + cebulka dymka + chilli ( to wszystko wymieszane i wrzucone na patelnię ). Do tego w środku już na samym końcu warzywa w postaci cukinii, papryk, mixu sałat i czerwonej cebuli z dressingiem z oliwy, musztardy, soli, pieprzu i soku z cytryny
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1717 Napisanych postów 27216 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 516400
Fajna kombinacja
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 274 Napisanych postów 3367 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 18896
Kombinacji cała masa. Lubie jeszcze do środka w innej wersji dodać trochę suszonej żurawiny, szpinak i czerwoną cebulkę posiekaną.
Albo cukinię i odrobinę skórki z cytryny, a na wierzch kozi ser i miętę -> KOZAK!
Albo kukurydzę z puszki, chilli, odrobinę tabasco i kolendry, a na wierzch chorizo (czyli hiszpańską, pikantną kiełbasę z papryką)
Można żreć przez miesiąc, codziennie inaczej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1717 Napisanych postów 27216 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 516400
Mamy tutaj sporo osób, które posiadają umiejętności kulinarskie.
Takt trzymać Panowie i Panie oczywiście.

Zmieniony przez - dudee w dniu 2014-02-01 14:40:43
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 166 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 2952
Wracam z treningu wczoraj wieczorem, oto co znajduje na stole :D

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 3294 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 19444
Kurczę, nie rozumiem, jak Wy możecie jeść tatara. Dla mnie jest po prostu niemożliwe zjedzenie surowego mięsa. Aż zwraca mi się, gdy widzę, jak ktoś to je :pp

Projekt Masa 2014, czyli KUREK nie zniknie!
http://www.sfd.pl/KUREK_nie_zniknie__masa_zimą_2013_[DT]-t994269.html

[ART] Dlaczego białko to nie magiczny proszek i czemu z kreatyną warto poczekać?
http://www.sfd.pl/[ART]_Dlaczego_białko_to_nie_magiczny_proszek_i_czemu_z_kreatyną_warto_poczekać_-t1004088.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 464 Napisanych postów 9051 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 91260
Za kilka lat zmienisz zdanie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 166 Wiek 42 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 2952
Rzecz jasna, kwestia gustu. Ja lubię m.in. dlatego: B: 60, W: 7, T: 14
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
KUREKski
Kurczę, nie rozumiem, jak Wy możecie jeść tatara. Dla mnie jest po prostu niemożliwe zjedzenie surowego mięsa. Aż zwraca mi się, gdy widzę, jak ktoś to je :pp


A spróbowałeś przynajmniej kiedyś? ;>

Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-02-01 14:54:13
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Kapusta z kurczakiem

Następny temat

POLĘDWICZKA WIEPRZOWA Z GRZYBAMI, GROSZKIEM I PUREE Z BATATÓW

WHEY premium