SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

ZDJĘCIA NASZEJ SZAMY :-)

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 324061

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94931 Napisanych postów 364914 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670444
daj jakis przepis na dobrą chińszczyzne

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Dziś wieczorem, bądź jutro rano. Mam kilo kurczaka i musze go wykorzystać. Muse zdoby tylko sos do sush, grzyby mun i szafran. Wróce z rehabilitacji, skocze do tesco i biore się za to. Zrobimy krok po kroczku, abyście mogli sobie w domu upichcić
p.s zrob weekendowy konkurs na danie kuchni chinskiej!!!

Śniadaniowy domowy na zakwasie z owsianymi i miodem, a co do niego?
Wstane i zoabacze co lodówka w sobie kryje


Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-01-16 09:34:15
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 148 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 6353
Jak się robi taki błyszczący sosik w chińskim jedzeniu?, miód się dodaje czy co? wie ktoś?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 774 Napisanych postów 16448 Wiek 44 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 169363
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Zlewasz wywar mięsno warzywny i zaciągasz odrobiną mąki ziemniaczanej, chyba, że chodzi Ci o sos typu Tao Tao to Cię nakieruję :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 148 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 6353
Chodzi mi jak kupuje u wietnamca jakiegoś kota w 5ciu smakach to on w takim ładnym błyszczącym sosiku jest, w domu za cholere mi taki nie wychodzi.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Jak poczekasz do wieczora, max do jutra rana to CI wyjdzie. Wezme się za to w takim razie krok po kroku

Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-01-16 10:07:39
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1717 Napisanych postów 27216 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 516400
grekar9
Jelito nie jelito, ale wizualnie daje radę:) chyba
Następnym razem zrobię drożdżową hantelkę

Zmieniony przez - grekar9 w dniu 2014-01-15 20:57:04


Wyszło by zdecydowanie lepiej niż jelito
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1158 Napisanych postów 95001 Wiek 34 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 375707
Liczy się smak i wygląd końcowy :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4940 Napisanych postów 21619 Wiek 35 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 93517
Bulion + maka kukurydziana Dodajesz do usmazonego mieska i to sie zageszcze i wychodzi blyszczacy sosik hihi No i kilka lyzek glutaminianu sodu na smak , Pitt dobrze rzecze Oni to w Azji jak przyprawe traktuja.

Malinowy blog kulinarny - od str. 60 keto szama http://www.sfd.pl/[BLOG]_Cud,miód_i_MALINA_-t1082118.html 

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Kapusta z kurczakiem

Następny temat

POLĘDWICZKA WIEPRZOWA Z GRZYBAMI, GROSZKIEM I PUREE Z BATATÓW

WHEY premium