Szacuny
4
Napisanych postów
1838
Wiek
33 lat
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
21318
Dzień 29
Wczoraj późno wróciłem do domu wiec pospałem troszke głębiej niż zazwyczaj. Rano zero apetytu wiec poszedlem poogarniac sprawy na mieście, może pod koniec tego tygodnia dostane certyfikat ukonczenia kursu z fizjoterapii
Później pichcenie i konsola no i trening z Wojtkiem
B10
1 Wyciskanie od czubka głowy 50/55/60/65kg
2 Podciąganie do brody dolna część ruchu 25/30/35/40kg
3 DL 65/70/75/80kg
4 WL 50/55/60/65kg
5 Ściaganie drażka wyc. górnego 4/5/6/6x8 szt
6 Francuskie wyciskanie leżąc 20/25/30/35kg
7 Prostowanie nóg 2/3/4/5szt
8 Wspięcia na palce100/120/140/160kg
9 Zwijanie przedramion podchwytem20/25/30/35kg
10 Unoszenie nóg
Trening bardzo fajny, dobre skupienie i duzo siły.
Poprawilismy technicznie DL i WL, zrobiliśmy pare zmian w planie treningowym. Plan B jest zresztą moim ulubionym planem
Zmiany dotyczą:
IR zamieniamy na sciąganie drażka wyc gornego
w łydkach dajemy wspięcia na palce ze sztanga po 20 powt, ciężar to +20kg do maxa w siadach
przedramiona to zwijanie na modlitewniku- bardzo fajne i komfortowe ćwiczenie
Rano1 kaps alliofil
Zaraz przed i w trakcie treningu 10g BCAA
Po treningu 20g Glutaminy,1tabs wit. C
Na noc 4g o3
Kończy się już BCAA, widac dno więc trzeba bedzie zamowić suple
I 6 jaj, 150g wieprzowiny
TRENING
II 200g podudzi z kurczaka
NAPARY
W trakcie dnia napary trawienne
Przed treningiemkawa, 1/4 łyżeczki pieprzu i imbiru
Po treningumelisa z cynamonem
Na sen melisa
Dieta średnio na jeża, ale ból brzucha i zero apetytu dało swoje. Miałem chetke na udka z pieczarkami ale skopałem je troszke. Podaje przepis jak to powinno wygladac normalnie:
udeczka/ podudzia wrzucamy do naczynia żaroodpornego i posypujemy przyprawą do kurczaka, przykrywamy folia aluminiową i wrzucamy do piekarnika. Pieczemu tak dlugo al bedzie nam miesko pasować, ja lubie dobrze wypieczone, suche jednak tym razem mi sie nie udalo.
Pieczareczki myjemy, tniemy w plastry/ćwiartki/ poloweczki- jak kto woli, do tego dajemy cebulke i dusimy razem, oczywiscie trzeba pamietac o przyprawach typu pieprz sol, wegeta
Kiedy miesko i grzybki mamy gotowe wykładamy to na jeden półmisek
moja wersja wygladała troszke inaczej, nastepnym razem spróbuje zrobić to tak jak wyżej
Szacuny
978
Napisanych postów
11361
Wiek
5 lat
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
191524
No nie było ciężaru żeby dociągania dobrze zrobić i gdzie... A forma moja jak na te 102kg to się Kamil wypowie , powiem że coś tam się już klei u naszego kolegi. Jednak jeszcze jest dużoooo do roboty:)