"Kazdy jest swirem - kwestia tylko na ile."
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Zgadzam się, trzeba je smażyć trochę dłużej, żeby się nie rozwalały. Ja zamiast miodu dodaje łyżkę dżemu i 30g białka. Fajny przepis i smacznie się je.
Zawsze to odskocznia od zwykłej owsianki
Zawsze to odskocznia od zwykłej owsianki
Life is too short to be small.
...
Napisał(a)
Zgłaszam nadużynie na logana, jak można takie zdjecia wrzucac i robic taki apetyt! Twoje Dni na forum są policzone bydlaku!
...
Napisał(a)
jesli ktoś chce zobaczyć moje wariacje na temat placków to zapraszam do dziennika
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Panowie jaki to jest miękki typ płatków owsianych ??
" Winners win, because they deserve to win. They paid their dues. "
Poprzedni temat
Sałatka a'la Gyros
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
Następny temat
Surówka
Polecane artykuły