SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dieta LOW-CARB - artykuł dla początkujących

temat działu:

Trec

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 293155

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 479 Wiek 34 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 10610
Ser biały nie posiada pełnego aminogramu, ciężko sie trawi i tak jak kolega wyżej napisał posiada laktoze. Na wycinke słabe źródło białka.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 195 Napisanych postów 9906 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 174402
W takim razie co jest dobrym zrodlem bialka na noc na redukcji?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Jajka,odzywka bialkowa,mozemy dac rowniez jakies miecho z wieksza iloscia ZDROWYCH tluszczy aby to bialko nie wchlonilo sie za szybko.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 1286 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 9256
Zgadzam się w 100% z Jabim.Tak jak i Jabi przygotowuję się do Debiutów które są już za tydzień.Z tym wszystkim to nie taka prosta sprawa.Każdy jest inny;)...Ale za artykuł jak najbardziej 5 się należy.

kalikstat-tuńczyk

Zmieniony przez - QbaKing w dniu 2012-03-17 17:05:48
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 217 Napisanych postów 36673 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 115952
Ryby, jajka - te źródła białka są lepsze (zwłaszcza na redukcji) niż ser ;)
Poza tym ja pozostałbym przy podaży białka 2-2,2g/kgmc.

QbaKing - dzięki ;)

Zmieniony przez - King_Odin w dniu 2012-03-19 09:50:07

HST PUSH & PULL - mój autorski "system" treningowy:http://www.sfd.pl/-t589381.html
Dieta LOW-CARB, art dla początkujących: http://www.sfd.pl/-t655403.html
Redukcja od A do Z - wszystko o redukcji:http://www.sfd.pl/-t654560.html
Tabata - co to jest i za co ją lubię?: http://www.sfd.pl/-t963145.html
Takie wielkie, takie niewinne. A same niosą na grzbiecie skrzydlatą kostuchę. Polską śmierć.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
czyli 2g białka są ok, nawet jak schodzimi z ww do 1g na kg masy? co do twarogu, w ogóle na redukcji nie? i ze wzgledu na podchodzenie woda, czy to, ze te sladowe ilosci cukru, czy prolaktyna?:) czy wszystko razem?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 217 Napisanych postów 36673 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 115952
Generalnie trochę można zjeść, zależy czy podchodzisz do sprawy "amatorsko" czy mega profesjonalnie. Po prostu przy bardzo niskim poziomie bf twaróg/ser utrudnia zrzucanie tego najbardziej uciążliwego fatu. 2-2,2g białka, ale tłuszcze możesz podbić :) Intuicyjnie.

HST PUSH & PULL - mój autorski "system" treningowy:http://www.sfd.pl/-t589381.html
Dieta LOW-CARB, art dla początkujących: http://www.sfd.pl/-t655403.html
Redukcja od A do Z - wszystko o redukcji:http://www.sfd.pl/-t654560.html
Tabata - co to jest i za co ją lubię?: http://www.sfd.pl/-t963145.html
Takie wielkie, takie niewinne. A same niosą na grzbiecie skrzydlatą kostuchę. Polską śmierć.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 208 Wiek 42 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 3307
a ile wegli powinno się zjadać ją teraz stosuje 2.1g białka 1.1g tluszczy 1.9 wegli jest ok czy zbijac węgle a dodawać tłuszcze.
trening 4 razy w tygodniu + 40min bierzni , do tego 1-2 dni truchtu około 30-40 min poza dniami treningowymi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 217 Napisanych postów 36673 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 115952
Dopóki redukcja/rekompozycja idzie dobrze, to nic nie zmieniaj. Jeśli pojawi się zastój to wtedy zmniejsz kalorie z węgli, a zwiększ z tłuszczy i białka.

HST PUSH & PULL - mój autorski "system" treningowy:http://www.sfd.pl/-t589381.html
Dieta LOW-CARB, art dla początkujących: http://www.sfd.pl/-t655403.html
Redukcja od A do Z - wszystko o redukcji:http://www.sfd.pl/-t654560.html
Tabata - co to jest i za co ją lubię?: http://www.sfd.pl/-t963145.html
Takie wielkie, takie niewinne. A same niosą na grzbiecie skrzydlatą kostuchę. Polską śmierć.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 249 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 32349
wydaje mi sie, ze z tym twarogiem to kwestia indywidualna jest. zrobilem kiedys test i odstawilem twarog na 2 miesiace zastepujac go rybami/jajami/prochem i szczerze to zadnej roznicy nie widzialem dlatego twarog wrocil do mojej diety ;)
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

LEUCINE FUSION - NOWOŚĆ! JUŻ W SPRZEDAŻY!

Następny temat

Tutaj wrzucamy prace konkursu " Moja TREC Siłka"

WHEY premium