Szacuny
38
Napisanych postów
9831
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
34282
Musiales tak brutalnie im to powiedziec ?
Tak sie staralem ujac to w delikatne slowa pare postow wczesniej.
Ale to 5x5 to mi innowierce znalazles, ktory ta herezje zaleca "stalego ciezaru" w naszym pieknym dziale ? Oj, zaraz ban poleci ;)
O twitchach i isoblastach chwilowo nie mowie, bo panom zaraz sie przypomni ze mamy obsuwe z eksperymentem. A ja jeszcze 2 tygodnie nie moge go przeprowadzac...takze ciii, wszystko bedzie ;)
Zmieniony przez - puma666 w dniu 2009-11-02 05:03:58
Szacuny
58
Napisanych postów
6529
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
36902
Nie ładuje mi się ten filmik :/ Twitch repetition, te powtórzenia drgające, może mi ktoś tak mniej więcej wyjaśnić na czym to polega? To samo dotyczy isoblastów (to jest może ćwiczenie izometryczne które nagle przechodzi w koncentryczne?) oraz tego treningu clusterowego... Nie jestem zbyt dobry w angielskich nazwach metod treningowych, a tak się składa że wszelkie takie metody mnie diabelnie interesują .
Ulubieńcy - Wikibokser, ten od Yiu-Tubitsu, Sensei(99999), Jarzyn, Jaguar, Frosti
Szacuny
0
Napisanych postów
221
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3060
ktoś odpowie na moje pytanie??:P w sobote skończyłem trening shotgun teraz tydzień lajtowego treningu, a potem chciał bym zacząć ten trening. to dobry pomysł? czy się zajeżdżę?
Szacuny
0
Napisanych postów
221
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3060
no muszę przyznać że plan wyjątkowo mi przypadł do gustu. przyrosty też bardzo ładnie tak jak pisałem wcześniej doszłem do 8 tygodnia czyli 110% drążek kończyłem 18kg martwy 180 klatke 115 masa też na + łapa +1cm bary ładniej wyglądają itp. oczywiście trening shotgun nie należy do najlżejszych ale jakoś przeżyłem:P