przemq47Cześć. Mam taki problem, że większość stron podaje normy w całkiej innej jednostce i nie wiem co sądzić o tym wyniku. 20 lat, trening siłowy 3x w togodniu. Czy jest to wynik prawidłowy?
![]()
Tylko to robiłeś..?
doping & zdrowie
Ilość wyświetleń tematu: 690214
przemq47Cześć. Mam taki problem, że większość stron podaje normy w całkiej innej jednostce i nie wiem co sądzić o tym wyniku. 20 lat, trening siłowy 3x w togodniu. Czy jest to wynik prawidłowy?
![]()
doping & zdrowie
przemq47Póki co tak, zrobiłem to przy okazji prywatnie bo akurat byłem w laboratorium po wyniki dla kogoś innego bez gotówki na większą ilość badań, więc jak się dowiedziałem że tyle kosztuje to badanie to akurat zrobiłem. Co jeszcze powinienem zbadać?
doping & zdrowie
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
przemq47Ogólne złe samopoczucie, od wielu lat bezsenność, przewlekłe zmęczenie.. Badałem już serce, wszystkie hormony tarczycy, cała morfologia i podstawowe badania ok, więc pomyślałem że zbadam też testosteron
Powinienem przebadać jeszcze coś przed pójściem do lekarza rodzinnego po skierowanie do endo, czy ten wynik da rodzinnemu podstawę żeby wypisać skierowanie?
Zmieniony przez - przemq47 w dniu 2017-12-08 21:29:00
doping & zdrowie
Nasz sklep
Mega promocja