Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

INTERPRETACJA - badania lab, usg, rtg, inne Q/A

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 690236

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20986 Napisanych postów 71634 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576963
To nie masz czym się martwić.
1

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Wiek 4 lata Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 31
pytanie chyab w temacie - jak często badacie krew, takie podstawowe badania? zaznaczę, że kiedyś chodziłam dwa razy do roku z uwagi na niskie limfocyty i leukocyty, ostatnio dawno nie byłam ale nie chcę wyjść na hipochondryczkę, Wasi lekarze nie mają problemu ze zlecaniem badań czy chodzicie prywatnie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20986 Napisanych postów 71634 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576963
1 do 2x na rok lek powinien Cię skierować na profilaktyczne badania bez problemu. Wystarczy zagadać. Coś dokładniej z tymi limf..?

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Wiek 4 lata Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 124
Witam, ponad miesiąc temu zrobiłem badania, które powtórzyłem po miesiącu

Zmieniony przez - Danonek8989 w dniu 2020-09-28 19:10:47

Zmieniony przez - Danonek8989 w dniu 2020-09-28 19:11:20
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
A robiłeś bo..? Nie widzę histroii....

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 5 Wiek 4 lata Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 124
Badania zrobione ponieważ wskoczyło 30 lat a nigdy w życiu nie miałem robionych jakiś szczegółowych badań
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Wyniki są dobre - coś lecisz jakieś suple/ph/sarm/saa? Nast razem pamiętaj też o mocz + kreatynina.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
suple/ph/sarm/saa nic z tego nie biorę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jakieś problemy ze zdrowiem..?

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 20 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 760
nie wiem czy tu się pytać o to ale spróbuję nie zna ktoś w lubuskim albo w dalszych okolicach dobrego fizjo bo koledze kolano strzela przy przysiadach albo kogoś kto się na tym zna ma tak odkąd pamieta ma 22 lata kiedyś był u lekarza ale wiecie jak jest powiedział mu że z tego wyrośnie
dzięki z góry za pomoc
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Co na wągry?

Następny temat

prosze o pomoc/ kontuzja reki?

Spalanie
Polecane artykuły