Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20986
Napisanych postów
71634
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576963
Ashakiel
Proszę o interpretację wyniku, badanie wykonane z powodu.. hmm ciągłego stresu, zmęczenia, problemów z zasypianiem mimo że od miesiąca na wiekszej nadwyżce kcal
Tutaj natomiast masz hormony które warte też rzucić na nie okiem:
krzykacz
piotrekgal
Hej, podejrzewam u siebie obniżony poziom testosteronu, bynajmniej takie mam objawy. W piątek ide robić morfologię i chce dodatkowo zlecić zbadanie testosteronu całkowitego ,warto ponoć odrazu estradiol i prolaktyna zbadać ,więc to zrobię. Czy jeszcze któryś hormon zbadać?
Poza podst bad diag możesz zrobić komplet badań hormonalnych żeby sprawdzić całokształt od strony med, żeby też przyrównać wyniki do swojego trybu życia i mieć szerszy przegląd w aktualny stan rzeczy/zdrowia:
test całkowity/wolny
estradiol
prolaktyna
lh/fsh
progesteron
shbg
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
166
Hej, miesiąc temu skończyłem stosowanie anavaru, dziś zrobiłem badania i jest podniesiony alat - 49 w skali 0-41. Czy wystarczy coś typu essentiale forte czy lepiej dać heparegen?
Szacuny
1112
Napisanych postów
19836
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
162922
Nic nie musisz dawać jesteś lekko ponad normę Zrób za 2 tyg badania jak się martwisz I sprawdź pozostałe wyniki wątrobowe np bilirubina bo tenco podałeś to potrafi być zmienny Dzień przed bez treningu i bez ciężkiego posiłku na noc
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20986
Napisanych postów
71634
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576963
Elan96
Hej, miesiąc temu skończyłem stosowanie anavaru, dziś zrobiłem badania i jest podniesiony alat - 49 w skali 0-41. Czy wystarczy coś typu essentiale forte czy lepiej dać heparegen?
W zasadzie to nic nie ma potrzeby brać przy takim plusie, na to mógł mieć wpływ trening nie dostapanie praca czy obfity posiłek dzień przed lub późno.
Pozostałe wyniki bad diag po cyklu jak i jakie ?
Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
182 dni
Przeczytanych tematów
126
Prosba o sprawdzenie paru rzeczy
-ogolnie czy jest okej? 2 lekarzy mowilo, ze okej ale mam nerwice i mnie znowu cos meczyc zaczelo.
Pod lopatka z prawej strony takie kuleczki widoczne sa czarne z biala otoczka.co to jest? To jest naturalna struktura ja rtg? Mam nakretke na guzy i wezly chlonne ale to wtedy jest biale czle prawda? A nie takie czarne? Sam juz glupieje.
No i na drugim foto mam w miednicy biale koleczko ale to chyba klucze.
Ogolnie lekarze mowili ze git wszystko ale teraz te koleczki przy lopatce mnie zaciekawily dlatego pytam.
Prosze o zrozumienie i uspokojenie w miare mozliwosci
Powod badan- moje widzimisie nic mi nie jest
Zmieniony przez - poczatkujacyx22 w dniu 2024-10-30 17:58:24
Szacuny
5636
Napisanych postów
4504
Na forum
4 lata
Przeczytanych tematów
26312
poczatkujacyx22
bardzo smieszne.... ze lekarze mowia, ze okej a Ty piszesz takie rzeczy gdy wiesz, ze mam nerwice... wiesz jak takie teksty na mnie dzialaja?
Zmieniony przez - poczatkujacyx22 w dniu 2024-10-31 12:00:35
Skoro lekarza mówią ze jest ok to po co męczysz ? I skoro masz nerwice i sam sie nakręcasz? Myślisz że ktoś Cię tutaj przytuli i powie ze wszystko bedzie ok ?