SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

#SPAM - Pytanie do Arasa o rozne takie %-)

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 226954

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1226 Napisanych postów 26443 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 298508
dobra to ja innej beczki jak przyrządzacie kuroka?dajmy an to jak jest kg cyca do pożarcia w ciągu dnia, jakieś pomysły?czy wszyscy cały dzień tylko gotowany albo smażony?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1755 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 22200
Probowales kiedys Tatara z piersi kurczaka?

UK

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1226 Napisanych postów 26443 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 298508
jakoś sobie nie wyobrażam zresztą surowe mięcho to marnowanie mięcha, słabo się przyswaja, tatara uwielbiam ale rzadko jem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 141 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 1683
.

Zmieniony przez - Rewold w dniu 2012-06-15 23:06:10
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1755 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 22200
ja tez nie probowalem i nie slyszalem zeby ktos probowal wiec tak sobie pomyslalem ze moze Ty bys sprobowal i dal znac nastepnego dnia czy wszystko ok

UK

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1755 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 22200
Tak na powaznie to robie czasem potrawke z kurczaka, taki mix 400g piersi pokrojonej w kostki (gotowanej lub podsmazonej) + warzywa z patelni. Do tego ryz i jakos tam czasem wchodzi jak juz nic innego nie idzie..

UK

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 234 Napisanych postów 10301 Wiek 38 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 77546
dzial z przepisami

dobry chłopak ze złymi nawykami

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 841 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 47621
Ja często robię tak: kroję w kostkę (w sumie to wolę filety z udek) i do woka. Przyprawiam kurkumą i ostrą sproszkowaną czerwoną papryką (dość sporo daję przypraw) Następnie kroję 1 cebulę i ząbek czosnku. Dodaję do tego dość dużo sosu sojowego. Dalej marchewka w kawałki, pół pora (drobno), trochę brokuła i pieczarki (około 250 g). Chwilę podduszę i gotowe. Czasem dla odmiany dodaję jeszcze orzechów arachidowych solonych, albo posiekaną kapustę (wtedy całość ma smak ostro-słodki). Osobno gotuję ryż w wodzie z kostką rosołową) - wchodzi dobrze.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 114 Wiek 32 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 9925
normalnie przekroić fileta poziomo w pół, trochę rozbić , i na patelnie podsmażyć z 1 i z 2 strony
a potem to można jeść z jakimi przyprawami się chce , mieszanki przypraw , zioła , ketchup , musztarda
prosta sprawa :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1226 Napisanych postów 26443 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 298508
no niby prosta, ale dziennie takich filetów masz kg do zrobienia i tak 7 dni w tygodniu to uwierz, może się znudzić
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Rozwalony bark

Następny temat

King Labs Stanox 10 przebieg cyklu

WHEY premium