...
Napisał(a)
Cześć. Mam 198cm, 95kg i 16 lat. Zacząłem trenować kulturystyke raptem 3 miesiące temu, ale widzę jush pewne efekty. Wydaje mi się że to dobra kombinacja dieta+trening. Chcę teraz zaopatrzyć sięw suplementy z białkiem i kreatynę. Myślę że to dobry krok.. ale piszę w innym celu. Chciałbym abyś mi pomógł (może tesh ktoś inny) wybrać cykl sterydowy i powiedzieć kiedy zacząć za pół roku, za rok ? Chciałbym wziąć za rok dwa cykle decą jeden na mase, drugi na rzeźbe, potem po niecałym roku przerwy (czyli za dwa lata) to powtórzyć. Czy jest to możliwe i optymalne ? Ile wziąć sterydu i czy mieszać dece z np. z winstrolem aby uzyskać nie jaknajwiększy, ale jak najczystszy mięsień z jak najmniejszą ilością efektów ubocznych. Czy po dece masa i siła spadnie jak przestanę brać albo ćwiczyć ? Jak będziesz miał czas to napisz jak najwięcej. A dodatkowo chciałem spytać jak często i kiedy i ile brać efedryny+aspiryna+kafeina aby zrzucić pare kilo tłuszczu. Dzięki.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
tak pod nazwom tuspiectmozna znalezcefedryne,do brania poowinno sie zaczacod 3 tab mna dzien i w miare jak bedzie mniej kopacdodawactabletke,mozna dojscdo 7 tab wiecej nie ma sensu.
co za matki, 6 ml decki nieczego mi nie mowi podaj ilosc mg w ml zeby bylo wiadomo ile mg na tydzbrales a nie ml.
nara
Aptekarz
Moderator Dz.Doping
co za matki, 6 ml decki nieczego mi nie mowi podaj ilosc mg w ml zeby bylo wiadomo ile mg na tydzbrales a nie ml.
nara
Aptekarz
Moderator Dz.Doping
Gdzie jest droga do spoczynku światła? (...)
Jeśli to wiesz, to wtedyś się rodził,
a liczba twych dni jest ogromna.
...
Napisał(a)
poczekaj z przynajmniej 1,5roku albo 2 lata i ,wtedy pogadamy na temat twojego cyklu ewentualnego,do tego czasu zacznij sie sam uczyco efektach zasadach dzialania i wszytkim zwiazanym z saa a zobaczyszjak to ci sie przydaw ukladaniu cykli.
pozdrawiam
Aptekarz
Moderator Dz.Doping
pozdrawiam
Aptekarz
Moderator Dz.Doping
...
Napisał(a)
KingKong, rozumiem że mam wziąć dopiero za 1,5 roku, ale czysto teoretycznie można wziąĆ na zasadzie jednego, dwóch cykli i koniec ? Nie spadnie się ? Nic nie powiedziałeś o efedrynie, możesz uzupełnić?
...
Napisał(a)
efedryna ma podobny uklad hemiczny co i amfetamina,z tym ze ta efedryna jest roslinna i ma krutszy lancuch chemiczny natomiast amfa jest syntetykiem i ma szybkie dzialanie uzalezniajace.Pozatym jest o wiele mocniejsza i potrafi odwodnic organizm i odwapnic kosci.
Efedryna jest ok jesli chcesz spalic tluszcz i dodac kopa przy treningach,ale stosujac jom dluzej jak miesiac organizm przyzwyczai sie do niej i przestanie reagowac ,dlatego powinno sie po miesiacu odpoczac z 2-3 miechy i ewentualnie powtuzyc .Aha jesli chcesz spalic tluszcz to dodaj aspiryne i kofeine,natomiast jesi chodzi o kopa na trening wystarczy sama ewentualnie dobrym dodatkiem bedzie koenzymQ10
Aptekarz
Moderator Dz.Doping
Efedryna jest ok jesli chcesz spalic tluszcz i dodac kopa przy treningach,ale stosujac jom dluzej jak miesiac organizm przyzwyczai sie do niej i przestanie reagowac ,dlatego powinno sie po miesiacu odpoczac z 2-3 miechy i ewentualnie powtuzyc .Aha jesli chcesz spalic tluszcz to dodaj aspiryne i kofeine,natomiast jesi chodzi o kopa na trening wystarczy sama ewentualnie dobrym dodatkiem bedzie koenzymQ10
Aptekarz
Moderator Dz.Doping
...
Napisał(a)
witam KING KONGA.witam na SFD,nareszcie ludzie z ktorymi mozna porozmawiac na temat.od niedawna sie bujam po internecie i prosze taki strzal.z tego co widze Ty masz najwiekszy autorytet.mam nadzieje ze rozwiejesz moje watpliwosci na temat sterydow.jestem po przejsciach zdrowotnych naszczescie powoli wszystko wraca do normy.bralem spore ilosci tescia i omki.mieszalem je ,efekty byly zadziwiajace,niestety robilem to bez glowy.nie bralemc clomidu,wziolem ani HCG.sterydy po 2 latach przestaly dzialac.
matka
matka
...
Napisał(a)
A jak dużo brać tej efedryny i kofeiny i aspirynki. We wszystko rozumiem zaopatrze sięw aptece bez recepty, ale czy brać taką mieszankę tylko 4 razy w tygodniu przed treningiem, czy codziennie ? Jestem zielony w tym temacie a poważnie myśle o wzięci efedryny. Proszę o odpowiedź od A do Z na ten temat jeśli to możliwe.
...
Napisał(a)
A po co Ci na razie ECA? Nabierz najpierw porządanej masy (ten Twój wzrost), a Ty chcesz się odchudzać...z czego? "Kop" na trening też Ci na razie niepotrzebny, zostaw sobie czysty organizm na czasy, w których na serio będziesz potrzebował lekkiego (i cięzkiego
wspomagania. Jeżeli będziesz trzymał się wszystkich podstawowych zasad kulturysty to zobaczysz efekty szybciej niż Ci się wydaje.

...
Napisał(a)
Dzięki, mimo to powiedzcie jak to brać. Czysta teoria. Nawet jak sam się przekonam że nie warto to później będę mógł wyperswadować to kumplom. A tak nadal pozostaje zielony.
...
Napisał(a)
prosze o opis srodka clomid,dokladne wyjasnienia,czy deca mocno zageszcza krew i ile pozostaje w organizmie?ja po dece mialem wysokosc HMB 17 endokrynolog acardem obnizyl mi do 15.jak Ty kingkong widzisz te sprawy morfologiczne?jesli tez mozesz to podpowiedz mi jak powinno sie regulowac uklad endokryniczny i jakie nalezy brac dawki,ja bralem duzo bo 6 ml tygodniowo,ile czasu mi zajmie wyrownanie hormonow,kortyzol tez mam za wysoki lekarz ma mi teraz cos przepisac na nadnercza ,sa rozregulowane.bede Was informowal o postepach w leczeniu.nara KING KONGi dzieki
matka
matka
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Następny temat