[...] - 7 kg na reke Tu choc z kilo doloze 1b. wznosy bokiem x 12 tempo 20X0 3 serie - 3 kg Ufff ciezko 1c,. Wznosy w pochyleniu x 25 tempo 10X0 3 serie - 2 kg na reke Jeki ,steki ,koszmar 2a. Wyciskanie wąsko x 6 tempo 40X0 15 kg pierwsza seria / 20 kg seria 2 i 3 / Ostatnia seria mnie zmiazdzyla 2b. uginanie ramion leząc czachołamacz x 12 [...]
Cyklon - co do Twojego pytania o steki kreatynowe Olimpa... Kiedy chcesz rozpocząć cykl?... Quasi - każdy może mówić co chce. Pisz co chcesz, tylko niech to się trzyma kupy. Bo jak cokolwiek się pojawi, to tym masz już to przetestowane, a to trochę zalatuje ściemą.
Cyklon - co do Twojego pytania o steki kreatynowe Olimpa... Kiedy chcesz rozpocząć cykl?... zaraz po skończeniu matur, czyli za jakieś 2 tygodnie, będzie to ogólnie mój 5 czy 6 cykl kreatynowy
[...] a w Polsce, żeby dojść do dobrego wyglądu to trzeba pracować ruski rok? %-) A co jest takiego w tej Ameryce? Wiadomo. Zarabiają więcej, mają tańsze i bardziej dostępne steki i mocne odżywki, ale co po za tym? Nie ma lekko. Każdy musi zapyerdalać. Nie ważne czy jest Polakiem, Ruskiem, Amerykaninem czy Chińczykiem. Tylko mezomorficy mogą [...]
[...] się on po prostu palić, (widoczne owe czarno brązowe plamki) co sugeruje ze olej rzepakowy nie nadaje się do dłuższego smażenia, a raczej na szybkie jajka, naleśniki itp a steki już raczej odpadają. A jak prysnąłem na rozgrzaną to większość odrazu się "spaliła". Niby ilość nieduża, ale czy powiedzmy taki spalony olej rzepakowy nie jest [...]
STEKI WOŁOWE W SOSIE BIEDRONKOWYM Z RYŻEM I WARZYWAMI Składniki: -ryż basamati -wołowina -pomidory -oliwa z oliwek -czosnek Sposób przygotowania: -na rozgrzaną patelnie nalać oliwę,po chwili położyć 2 ząbki czosnku -stek przyprawić solą i pieprzem, i położyć na patelni -smażyć po 8 minut na średnim ogniu -ryż basamati wrzucić do ciepłej wody i [...]
inna kultura żywieniowa, tam jest normalne że dorosły facet opyerdoli sobie 3 steki po 300-400g dziennie nawet jak nie ćwiczy dużo więcej kasy, już tam przeliczali wcześniej ile za 1h pracy można kupić u nas supli,woła,jajek a ile w usa co do supli to sobie można zamawiać z usa jak ktoś uważa że mają lepsze, tylko kogo na to stać a sterydy to nie [...]
makaron jest,owsiane są,zamiast ryżu jest kasza,mięso też jest ostatnio przez tydzień jadłem na obiad steki wołowe(dobre są). A doradzicie mi z tą dietą, bo tam są "niedomówienia", że tak ujmę.
[...] przed olimpiadą? Wątpię, bo akurat rzut młotem jest pod koniec imprezy i pewnie nie będzie żadnych zgrupowań wcześniej - powiedział. Najbardziej smakowały mu w Argentynie... steki. - Wołowina jest znakomita. Jedzenie fantastyczne, a to przecież bardzo ważne dla młociarzy - zaznaczył. Już starty w trakcie zgrupowania pokazały, że treningi idą w [...]
jeśli twój organizm może być nie przyzwyczajony do surowych rzeczy, to możesz mieć nawet sraczkę :D a na steki polecam świeży rostbef, jest mięciutki i mega dobry no i nie jest tak drogi jak polędwica wołowa :P A od czasu do czasu można zaszaleć bo te indyki, cycki i schaby to suche jak nie wiem co %-)
[...] Miska: 1. Placki owsiane z kakao, śmietaną, cynamonem. + Resztki z obiadu z wczoraj tj pulpet z łopatki + fasola biała (wliczone w drugim posiłku) TRENING 2. Banan + kasza + steki z mielonego 3. Ryż z mięsem 4. Będzie dojedzony ryż z mięsem + buraki + masło Jeszcze dojdzie parę orzechów na rzecz tłuszczu/albo jakiś kawałek tłustego sera :-) [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
110g białka w jeden dzień ? Raczej niee.. Lepszym źródłem białka od jaj jest mięso,pierś z kurczaka jem często czasem steki z beef mastera,a z owsianki nie zrezygnuje,co najwyżej jakoś ją urozmaicę np.tak jak ozzy napisał albo wrócę do 80g owsianych i 30g-40g cheeriosów,chocapiców.
ja te steki biorę z biedronki;) są dwie porcje po 120 g. bardzo dobre mięsko szczegolnie posypane pieprzem. nie pamiętam nazwy, pamietam że niebieskie opakowanie. wieczorem wrzuce zdjęcie, bo teraz nie mam. propozycja podania hehe : /ObrazkiSFD/zdjeciaSFD2/43877bc3ba604fc5b1a3ad978ce96efc.jpg
Mój przepis jest taki: steki wrzucam do miski, dolewam oleju, sól, pieprz, mieszam i tak zostawiam na minimum godzinę, ale im dłużej tym lepiej (w miarę rozsądku %-)) - smażenie i pałaszować. Na świerzo jest smaczne, odgrzewane to już jak żarcie podeszwy od buta ;-)