1. Izolat białek serwatkowych "ISO.Chill(tm)"(nazwa patentowa) jest uzyskiwany w procesie wymiany jonowej,w wyniku czego otrzymany WPI to produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających beta laktoglobuliny, alfa laktoalbuminy, [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
1. Izolat serwatki wykozystywany do produkcji odzywek OLIMP to ISO.Chill(tm) jest to symbpl najwyższej jakości, jest on oczywiście opatentowany, pozyskiwany w niskich metotą tak zwanej podwojnej filtracji co daje i sprawia go biodostępnym. 2. Gainer MCT 21% białka Kreanabol 25% białka Super Whey Gainer 4000 30% białka Top Mass 43% białka [...]
[...] oraz laktoferynę. Nazwa patentowa-ISO.Chill(tm) 2]Wymień wszystkie produkty typu "gainer" w naszym asortymencie (rosnąco wg. Zawartości białka) profi whey mas białko 45% top mas białko 43% super whey gainer białko 30% kreanabol 25% gainer mct białko 21% 3]Co to jest: citrulline malate i jaka rolę odgrywa w [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
Odp:1.Firma Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
[...] oraz laktoferynę. Nazwa patentowa-ISO.Chill(tm) 2]Wymień wszystkie produkty typu "gainer" w naszym asortymencie (rosnąco wg. Zawartości białka) profi whey mas białko 45% top mas białko 43% super whey gainer białko 30% kreanabol 25% gainer mct białko 21% 3]Co to jest: citrulline malate i jaka rolę odgrywa w [...]
1)Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
AD.1 Izolat białek serwatkowych(WPI), Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
JA JESZCZE POSZUKALEM I CHCIALEM ZAMIOENIC MOJA ODPOWIEDZ AD.1 Izolat białek serwatkowych(WPI), Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka [...]
AD.1 Izolat białek serwatkowych(WPI), Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
1. Izolat serwatki wykorzystywany do produkcji odzywek OLIMP to ISO.Chill(CFM). Izolat ten pozyskiwany jest w niskich temperaturach metodą tak zwanej podwojnej filtracji dzięki czemu posiada on minimalną ilość carbohydratów i fatu. 2. Gainer MCT Kreanabol Super Mass SWG 4000 TOP Mass Profi Whey Mass 3. Cytrulline Malate to po [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
Przyznaje sie ze zrobilem kopiuj/wklej hehe bo sieu zle czuje (dopiero wstalem) btw jablczan cytruliny jest lekiem na recepte w niekotyrych krajach (Preparat Stimol) 1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
1. Izolat białek serwatkowych(WPI), Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
1. Olimp używa do produkcji odżywek białka "ISO.Chill(tm)" otrzymanego w procesie ultra i mitkrofiltracji. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie [...]
1. Izolat białek serwatkowych(WPI), Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]