fakt gino dobrze zna temat i ma dużą wiedze, którą jednak czasem w dziwny sposób wykorzystuje z tym, że co do teorii o niskim poziomie hormonów tarczycy i związanym z tym takim objawon jak niepokój, lęki, panika to mam odmienne zdanie-według mnie małymi dawkami hormonów tarczycy można leczyć depresje, a nie lęki i niepokój, gdyż hormony tarczycy w [...]
pam nie było... kupie w internecie. slodzik kupiłem krugera.. też nie było jakiegoś wyboru. mam pytanie odnośnie płatków owsianych. kupiłem jakieś inne niż zwykle i jest tam dość mało ww (61), ale jest osobno błonnik. błonnik dodaje się do ww? i wogóle jakie są najwartościowsze płatki ? ja zwykle kupuje górskie, bo te błyskawiczne chyba będą [...]
pnp gdzie kupujesz wołowninke i w jakiej cenie bo sam czasem bym chciał sie poczuć ja "burżuj" Kupuję w Lidlu rostbef beefmastera. Opakowanie 500g kosztuje 18zł. W środku masz 2 steki. Wiadomo jak z mięsem, czasem ładniejszy czasem bardziej wrośnięty tłuszczem kawałek. Produkt jest fajny bo jest w Lidlu i jest hermetycznie zapakowany z długim [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Co lepsze masło klarowane, smalec czy olej ryżowy? Teoretycznie nie ma znaczenia wielkiego. Czy to masło klarowne, czy smalec, czy oliwa z oliwek, czy chociażby PAM bezkaloryczny ;-)
Ok, więc jeszcze krótka relacja z dnia dzisiejszego. Dzisia dieta nie była trzymana w 100% jeden posiłek pewnie zjem za mało, jeden był zmieniony ale również ok i odżywczo zbliżone za chwile dam z niego zdjęcia. Suplementy ne wszystkie ale to nie take ważne. Dzień nie był marnowany bo sporo się nabiegałem Prawie w każdym tygodniu - Sobota czy [...]
Dobra patelnia i wystarczy natrzeć patelnie tłuszczem. Pierwszy naleśnik może się przyklei lekko. Reszta raczej nie. Można też PAM. Zobacz na oko ile tłuszczu wsiąknie.
Odnośnie redukcji, gotuje kuraka, a czy można 1-2 w tyg smażyć na teflonie z mała ilością oleju lub bez? czy kupić patelnie grillowa? nie popadajmy w skrajności w skrajność ... nawet jak bedziesz smażył codziennie to nic sie nie stanie. Zainwestuj w PAM (lub jakiś inny środek do psikania patelni), lub wylej kapke oliwy i wytrzyj papierem ;)
A ja mam pytanko, na czym najlepiej smażyć? Chciałem zakupic PAM, jednak wpadła mi w ręce Oliwa z Oliwek z pierwszego tłoczenia(konkretnie firmy MONINI)- może być? Po smażeniu taka oliwa traci wszystkie swoje wartości? Z góry dzięki za odpowiedź.
niekoniecznie ;-) jeżeli masz już jakiś staż i nie ćwiczyłeś i się zalałeś / albo nie masz w ogóle stażu i jesteś zalany to jest to możliwe że będziesz tracić tłuszcz i łapać mięśnie, patrz recomp / recomposition Przemek PAM'a to na zimną patelnię? Dość szybko się "pali" widać ciemne plamki itp. Pryskać ponownie np jak smaże naleśniki/ omlety na [...]