Też mam PAM, ale się kończy, mimo że nie używam od święta Olej kokosowy jest dobry do smażenia, ma masłowatą konsystencję, można nim posmarować patelnię i użyć go w minimalnej ilości. W bezkaloryczność PAMu jakoś niezbyt wierzę Poza tym, to ja naprawdę rzadko potrzebuję czegoś do natłuszczenia patelni, bo -> omlety i placki smażę bez [...]
Oglądamy ten sam film. W poście wyżej użyłeś określenia ujdzie. Czyli "pam, pamparam" od podłogi jest ok(zero sarkazmu). Dobrze wiedzieć, powinienem dorzucić w tym ćwiczeniu nieco kilogramów. Zaczynałem i większość czasu ćwiczyłem splitem robiąc wolniejszy ruch negatywny, nie odkładając, ani nie odbijając ciężaru i akcentując napięcie w [...]
[...] musze zacząć wszystko od nowa. Tym razem chcialbym stworzyc swoja unikatowa dietę ,z która pewnośćia podziele sie z Wami w pozniejszym czasie. To co mi najbardziej utkwiło w pamieci ,ze po 3 miesiacach zdrowego odzywiania ,nie umiałem patrzeć na jedzenie. Mialem bardzo monotonna diete ,praktycznie wszystkie 5 posilkow kazdego dnia sie niczym nie [...]
mam w domu to co Lady wrzuciłaś, tylko PAM się zwie, ale w sumie to to samo coby troszkę nanieść czymś oliwy i rozsmarować. I sobie stoi ,bo jakoś na teflonie ładnie mi się wszystko smaży na sucho
[...] Najlepiej znaleźć jakiś przybliżony czas pieczenia albo wziąć mały pędzelek i umaczać w oliwie i delikatnie posmarować powierzchnię albo nasączonym papierem w oliwie smarować delikatnie. Albo tym olejem pam spryskac powierzchnie. Mistrzem kuchni nie jestem ale to tylko takie moje pomysły. Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2010-06-29 21:33:57
[...] rozbiłem tłuczkiem, obsypałem sól, pieprz, curry, bazylia, zioła prowansalskie, słodka papryka, trochę oliwą skropiłem zostawiłem na jakiś czas w lodówce i na teflonik pam http://www.sfd.pl/sklep/Z_pozostalych_firm..._PAM_cooking_spray-OLIVE_OIL-opis27283.html chwila moment po 3 minuty z jednej strony i gotowe. Nieraz obsypuje przyprawami w [...]
Po co smażyć na wodzie można kupić olej PAM w sprayu, w sumie nie powinno się olejów tłoczonych na zimno(oliwa z oliwek) poddawać zbyt długim wysokim temperaturom. Ja zawsze pierś kroje w kostkę obsypuje bazylią oregano ziołami prowansalskimi majeranek trochę soli pieprzu i co tam mam jeszcze pod ręką, mieszam odstawiam na ok 20 min do lodówki a [...]
Na pierwsze nie odpowiem, nie znam się na wekach 2 co do rybki parowanej, zamarynuj z godzinkę wcześniej aby przeszła przyprawami. 3 pam to tak naprawdę oliwa czy jakiś olej ja używam tych http://www.sfd.pl/sklep/Szukaj.aspx?q=oli po prostu są pod ciśnieniem i dajesz na patelnie mała porcję że można ją pominąć, mozesz też na płatek bawełniany dać [...]
No to zjedz w ten sposob, albo zjedz owsianke w formie plackow. Mozesz tam dodac banana i cynamonu, beda slodsze. Platki zalewasz wrzatkiem, jak specznieja, miksujesz wsztko w blenderze. Smazysz na PAM lub oleju kokosowym lub masle klarowanym. Sa tysiace sposobow, trzeba tylko znalezc swoj ;-) Postaraj sie tez to mleko wymienic na pelne. Im mniej [...]
ramboszcza wczoraj deejay wpadł do mnie pogadac i mowil ze odstawił tribulusa po tygodniu bo tak mocno na niego działał że caly czas był w zakłopotaniu Ripper14 masz słuszność :) za gril dałem 75zł + 17zł przesyłka a jest cena 30funtów :) i na allegro widziałem inne takie za ponad 120zł. dzis już jej użyłem, zmiesciło mi się mięso z trzech [...]
5 wskazówek na temat przygotowania posiłków:1.Gotuj,piecz,grilluj nie dodając żadnych kalorii (smaż na teflonie lub np. na PAM’ie) 2.Węglowodany waż przed przygotowaniem,białka-po sporządzeniu potrawy. 3.Zdrowy tłuszcz wykorzystuj w nie zmienionej postaci (polewaj nim łyżką posiłek,nie smaż!) 4.Nie przesadzaj z czasem [...]