[...] dzisiejszego jak widać po zwiększeniu dawki testosteronu hemoglobina oraz hematokryt nieznacznie się podwyższyły.... Załączam do regularnej codziennej suplementacji: nattokinaze, cytruline, GerpoSept 800, acard 1x tydzień, woda nie mniej niz 4 lity / dzień....zobaczymy co będzie za 30 dni... /SFD/2021/1/19/3070c698ab374bf89814ab0b2b308a55.jpg
Jak chcesz doj**ać masy to polecam od siebie Kreatyna na masę Cytruline i AAKG na pompę mięśniowa 3415 kcal 15% Białko:128 g (512 kcal) 55% Węglowodany: 470 g (1878 kcal) 30% Tłuszcze: 114 g (1025 kcal) Zmieniony przez - MichuCMAZ w dniu 2021-09-04 16:15:52 Zmieniony przez - MichuCMAZ w dniu 2021-09-04 16:21:41
Protein Bites Smak: bardzo dobry. Ciężko porównać go do jakiegokolwiek innego produktu. Jest to połączenie batona z ciastkiem. Przypomina czekoladowo-ciasteczke batoniki. Gdyby powstały o smaku kokosowym byłoby idealnie. Konsystencja: polewa czekoladowa a w środku masa batona z kawałkami chrupiących ciasteczek. Bardzo przyjemna i nie twarda, ani [...]
Mam też ziomka na siłowni co cytrulinę brał w większych dawkach ale też nie czuł. Co do postaci płynnej to rozdrobniony pokarm łatwiej się będzie trawić trzeba jednak pamiętać, że trawienie zaczyna się już w ustach po wymieszaniu ze śliną, a tutaj ten etap pomijasz ale jeśli nie czujesz żadnych negatywnych skutków to śmiało ja sam często też tak [...]
1.CITRULLINE MALATE-JABŁCZAN CYTRULINY Większość energii niezbędnej do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza metabolizm tlenowy. Dlatego też składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. Niedawno zaobserwowano, że szczególnym tego typu [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) ODP:Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii [...]
1.CITRULLINE MALATE-JABŁCZAN CYTRULINY Energia potrzebna do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza głównie metabolizm tlenowy. Składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. Niedawno zaobserwowano, że szczególnym tego typu składnikiem jest [...]
odpowiedź na resztę pytań: 1.CITRULLINE MALATE-JABŁCZAN CYTRULINY Większość energii niezbędnej do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza metabolizm tlenowy. Dlatego też składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. Niedawno zaobserwowano, że [...]
]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) a wiec jest tutaj mowa o Whey Isolate 95- jest ono pozyskiwane w procesie wymiany jonowej, nie denaturowane, zachowując dzieki temu pełną strukturę i aktywność funkcjonalnych białek serwatkowych - beta laktoglobuliny, alfa [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) 2]Wymień wszystkie produkty typu "gainer" w naszym asortymencie (rosnąco wg. Zawartości białka) 3]Co to jest: citrulline malate i jaka rolę odgrywa w suplementacji sportowej? 4]Pytanie poza konkursem(nagroda [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi,który wykorzystujemy(firma olimp) do produkcji swoich odżwek jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w [...]
Może teraz sie uda ODP: ** 1) Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżwek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim [...]
1.CITRULLINE MALATE-JABŁCZAN CYTRULINY Większość energii niezbędnej do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza metabolizm tlenowy. Dlatego też składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. Niedawno zaobserwowano, że szczególnym tego typu [...]
1.CITRULLINE MALATE-JABŁCZAN CYTRULINY Większość energii niezbędnej do zabezpieczenia energetyki wysiłku i anabolizmu białek mięśniowych dostarcza metabolizm tlenowy. Dlatego też składniki pokarmowe, usprawniające metabolizm tlenowy ułatwiają rozwój zdolności wysiłkowych i masy mięśniowej. Niedawno zaobserwowano, że szczególnym tego typu [...]
1. Izolat białek serwatkowych wpi,który (firma OLIMP) wykorzystuje do produkcji swoich odżywek; izolat ten jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i [...]
1] Izolat białek serwatkowych WPI, izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających imunoglobuliny,glikomakropeptydy oraz [...]
1.Izolat białek serwatkowych( nazwa patentowa ISO.CiLL(tm) ) wpi,który wykorzystujemy(firma olimp) do produkcji swoich odżwek jest absolutnym liderem wśród surowców tego segmentu. Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie [...]
1]Jakiego izolatu białka serwatki Używamy do produkcji odżywek? (nazwa patentowa, metoda powstawania ,produkcji tego surowca) Izolat białek serwatkowych wpi , Izolat ten jest pozyskiwany w unikalnej technologii podwójnej filtracji w niskich temperaturach w wyniku czego otrzymany jest produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów [...]
1. Izolat białek serwatkowych "ISO.Chill(tm)"(nazwa patentowa) jest uzyskiwany w procesie wymiany jonowej,w wyniku czego otrzymany WPI to produkt o maxymalnie niskim poziomie tłuszczy i węglowoedanów z wysoką zawartością optymalnie zbilansowanych frakcji bialka serwatki zawierających beta laktoglobuliny, alfa laktoalbuminy, [...]