SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

badania hormonalne

  • [...] granicy, gdyż środki z półki suplementacyjnej nie są w stanie swoją siłą działania zwiększyć ilość do wartości ponad normę. Bazują one na ekstraktach roślinnych, które w badaniach naukowych wykazują tendencje do modulowania gospodarki hormonalnej. Dodatkowo w suplementach tego typu znajdziemy aminokwasy jak np. arginina, DAA, ornityna, [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 4417 Data: 10/2/2017 10:54:28 AM Ocena: 4.33
  • [...] stresem ...no właśnie więc zacząłem wykluczać co może być tego problemem dla własnego spokoju... postawiłem sobie 3 punkty: 1. zachwianie hormonalne więc zrobiłem badania - wyniki poniżej.. 2. alergia ( 17 czerwca jade na badania testy) 3. rzeczywiście długotrwaly stres zmienil mi strukture skóry w jakiś sposób albo nawrót z [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 6/10/2008 4:42:27 PM Liczba szacunów: 0
  • Badania hormonalne - jakie

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    [...] jakie padaly to Testosteron Testosteron wolny Estradiol Prolaktyna LH FSH Kortyzol Progesteron SHBG Hormon wzrostu Generalnie nie mam zadnych problemow i chce sobie zrobic badania z ciekawosci. Mam 23 lata. I teraz pytanie ktore robic a ktore odrzucic zeby nie bylo przerostu formy nad trescia ? Moze ktores z tych badan jest zalezne od innego z [...]

    Odpowiedzi: 63 Ilość wyświetleń: 17233 Data: 4/3/2017 5:15:12 PM Liczba szacunów: 1
  • WItam 2 dni temu zrobiłem sobie badania ogólnie planuje cykl w maju Trenbolon enan i Testo enath na jakies 12-14 tygodni , osttanio w ciagu 6 miesiecy schudłem 12 kg a diete prowadze ciagle taka sama nie wiem dlaczego tak schudlem fakt ze olewalem treningi i rzadko cwiczylem ale u mnie jest tak ze moja masa praktycznie nigdy mi nie spadala nawet [...]

    Odpowiedzi: 10 Ilość wyświetleń: 1296 Data: 3/17/2017 9:41:02 AM Liczba szacunów: 1
  • badania hormonalne

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Proszę o podpowiedź jaka terapia była by dla mnie najefektywniejsza, dodam że ważę 110kg przy 170 cm wzrostu i chciałbym zrzucić a utyć i być zdrowym i dobrze się czuć. mam diagnozę hipogonadyzm hipergonadotropowy. Wyniki z: 2013-01-02. - ACTH 14,70 PG/ML - NORMA: 5,00-46,00. - HG < 0,05 ng/ml - NORMA: 0,00-3,00. Wyniki z 2013-01-02. - LH 1,18 [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 1175 Data: 1/8/2013 3:11:47 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] LUB POROSTU OWŁOSIENIA: jedno i drugie 15. PPM (podstawowa przemiana materii): 16. WYNIKI SIŁOWE: -klata: -martwy ciąg: - -przysiad: Witam, krótkie pytanko, Jakie badania HORMONALNE warto zrobic podczas cyklu? lece 4 miesiac enana 500-600mg tygodniowo. Myslalem nad testem, test wolnym, prolką, estradiolem i kortyzolem (miałem ostatnio [...]

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 3053 Data: 11/14/2017 10:07:31 AM Liczba szacunów: 3
  • Chciałbym abyście rzucili okiem na badania jakie zrobiłem sobie 2 tyg temu i określili czy w miarę jest ok czy jednak coś jest nie tak, dali jakieś porady odnośnie tych badań. Obecnie zakończyłem redukcję (bf~ 10-12%) kcal: ~2200 Waga:62kg Wzrost:167cm 3x siłowy/week 0 cardio MAKRO: B:200g WW:200 T: 70 [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 1339 Data: 8/23/2016 8:00:30 PM Liczba szacunów: 0
  • Badania hormonalne

    Temat
    Doping

    Witam, Postanowiłem napisać tutaj bo pewnie będziecie najbardziej zorientowiani. Chciałem zrobić badania poziomu kortyzolu i poziomu hormonów takich jak testosteron. Z tego co udało mi się wyczytać muszę zrobić - kortyzol, testosteron całkowity, wolny testosteron, SHGB (albo SHBG) - czy coś jeszcze. (te 4 badania to jakies 120 PLN) Głównie zależy [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 755 Data: 5/13/2013 2:39:00 PM Liczba szacunów: 1
  • Badania hormonalne do oceny

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam, mam 32 lata, ważę 90 kg, około 20% tkanki tłuszczowej. Ćwiczę od 16 lat ale nigdy nie miałem takich wyników jakie by mnie zadowalały, bywało lepiej ale tłuszczyk szybko odrastał w okolicach na boczkach jak tylko na chwilę odpuściłem. Trzymam dietę i nigdy nie brałem sterydów. Moje wyniki badań poniżej. Testosteron niby w normie ale chyba [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 3477 Data: 11/7/2017 3:41:25 PM Liczba szacunów: 0
  • Witam! Mam nadzieje, że dobrze trafiłem z działem Jak w temacie, na które z tych badań moge sobie załatwić skierowanie? testosteron, estradiol, DHEA-S, prolaktyna, B-HCG. Z gory dzieki za odp.

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 9579 Data: 1/27/2010 8:57:14 PM Liczba szacunów: 0
  • badania hormonalne jak dokładnie wyglądają?,chodzi mi o to czy biorą krew czy jak,proszę o wypisanie wszystkich metod

    Odpowiedzi: 9 Ilość wyświetleń: 10473 Data: 6/24/2009 9:51:20 PM Liczba szacunów: 0
  • Zerowe libido a badania hormonalne

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    [...] się z problemem zerowego libido.Problem wystąpił nagle, praktycznie z dnia na dzień. Tak się składa że ok 1,5roku temu kiedy wszystko było ok (nawet bardzo ok) zrobiłem badania hormonalne. Wyniki poniżej Wiek 24 lata (libido bardzo wysokie) TSH 1,71 norma 0,27-4,20 FT3 5,42 norma 3,90-6,70 FT4 18,83 norma 11,5-21,0 FSH 3,7 norma 1,5-12,5 LH [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 1000 Data: 11/22/2015 1:15:24 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] a nawet jeśli są to szybko spadają, ponadto zaniepokoiła mnie moja klatka, wygląda na to jakbym dostał ginekomastii... Wybrałem się do lekarza, dostałem skierowanie na badania krwi i tak: TSH - 3,77ng/ml E2 - 31,66pg/ml Testosteron - 5,02ng/ml PRL - 19,56ng/ml Patrząc na normy stwierdziłem znacznie podniesiony poziom prolaktyny, teraz moje [...]

    Odpowiedzi: 6 Ilość wyświetleń: 892 Data: 12/8/2009 8:21:09 PM Liczba szacunów: 0
  • Badania hormonalne, pryszcze

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    [...] sie jak psu ...../ Myśle ze problem lezy w hormonach bo od 18 roku życia stopniowo wypadaja mi włosy ale to niestety genetyka ojcec też tak miał. Chciałbym sobie zrobić badania hormonalne tylko prywatnie bo szybciej mogłby mi ktoś napiać jakie to dokładnie hormony musze sobie zbadać i gdzie sie robi takie badania czy to normlanie ide do [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 1321 Data: 8/23/2012 11:27:50 AM Liczba szacunów: 0
  • Badania hormonalne - wyniki

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Prośba o opinię. 07/10/2010 Drac - Kaniewska Jadwiga Wyniki badań poza granicami normy. Wskazana wizyta w trybie PLANOWYM. what da **** ? tylko Wit D3 nie w normie Nazwa badania Data Jednostka Wartość Normy Testosteron - T 06/10/2010 Testosteron 18,87 nmol/l 9,9 - 27,9 Witamina D-25(OH)D 06/10/2010 25 (OH) Wit D3 22,2 [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 2046 Data: 10/8/2010 10:50:17 AM Liczba szacunów: 0
  • Testosteron całkowity, wynik: 288,61 ng/dl norma: 241 - 827,00 Estradiol wynik: 20,10 ng/ml norma: 0 - 39,80 Prolaktyna wynik: 25,43 ng/ml norma: 2,1 - 17,70 JEŚLI CHODZI O PROLAKTYNĘ BIORĘ TERAZ [...]

    Odpowiedzi: 35 Ilość wyświetleń: 5365 Data: 2/8/2016 3:35:23 PM Liczba szacunów: 2
  • Badania hormonalne

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Czy jest sens robić prywatnie badania hormonalne? Aktualnie jestem bez roboty, więc i bez ubezpieczenia. Jakie zrobić badania, jeśli podejrzewam, że stosunek estro/teść jest zły? Nie mam problemów z erekcją, libido, jednak od dziecka mam dużo fatu i deczko babską budowę (szeroka miednica, grube uda). Zarost na twarzy średni, na klacie mały, nogi, [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 790 Data: 12/29/2013 8:08:20 PM Liczba szacunów: 0
  • [...] kliku dobrych lekarzy. Czy wyniki hormonalne, które mam po zakończeniu cyklu (pół roku temu) mogą powodować moje problemy (biorę już wszystko pod wątpliwość nawet robiłem badania alergiczne i nic nie wykazały)? Prolaktyna 18,66 ng/dl Estradiol 48,00 pg/ml Testosteron [...]

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 475 Data: 5/21/2020 6:26:55 AM Liczba szacunów: 0
  • Badania Hormonalne

    Temat
    Doping

    Co mam teraz zrobić zacząć stosować tamoxifen i przybić inhibitor aromatazy? Jeszcze pytanie czemu prolaktyna idzie w górę ?? Bije testosteron enanthate e5d... /SFD/2018/4/24/63896d3e861d419e9c426a4a49c43bfa.jpg

    Odpowiedzi: 56 Ilość wyświetleń: 5314 Data: 4/24/2018 4:29:36 PM Liczba szacunów: 10
  • [...] spóźniają. Okres zaczął mi się 24 grudnia, a skończył 29 grudnia. Badania wykonałam 4 stycznia. Czytałam, że faza folikularna trwa 14 dni od pierwszego dnia miesiączki. Więc badania mogłam zrobić do 31 grudnia. Więc moje pytanie brzmi: Czy nawet przy nieregularnym okresie faza ta trwa 14 dni? Wszystkie badania wyszły w normie. Jedynie LH mam [...]

    Odpowiedzi: 1 Ilość wyświetleń: 241 Data: 1/6/2019 8:45:51 PM Liczba szacunów: 0