utarta machewka, troche wody, aromat cytrynowy i słodzik. Można by dać jabłko i mleko ale nie mam. Niby po to byłem przed chwilą w sklepie a kupiłem co innego zupełnie %-)
Chociażby STEVIA. Mi chodzi o takie słodziki smakowe, np. malionwe, truskawkowe, takie jak dodają do jakiś białek w prochu. W sumie nawet sam aromat może być bo cukru to zwykłego mogę dosypać.
czy jajka moga byc podstawowym zrodlem budulca w diecie ? tj jakie przygody sraczowo-zakrzepowo-zayebiste moga mnie spotkac przy jedzeniu 30jaj dziennie ? ja czasem 30 pochłaniam - tylko żonka nosem kreci :) taki aromat potem
koleś08 czego dodajesz do placka żeby był słodki ? bo ja jestem na redukcji, i dawałem kakao i aromat waniliowy ale niestety.. smak jałowy 3h temu śniadanko po bieganiu. Zmieniony przez - dziku05 w dniu 2009-03-14 09:46:44
[...] - Dobra, pozostali pójdą na piechotę. Na statku stary bosman zaciaga sie fajka. Podchodzi do niego marynarz: - Panie bosmanie, uzywamy tego samego tytoniu, a jednak aromat z panskiej fajki jest o niebo lepszy od mojego. Niech Pan zdradzi, jak pan to robi? Bosman na to: - Chlopcze, mam na to pewien stary sposób: do tytoniu dodaje zawsze [...]
[...] szybkie pytanko :D chcę sobie zrobić pakerskie muffinki :D kupiłem kakao w proszku, chudy twaróg, wiejskie jajka na bazarku :D, prażone orzechy laskowe takie posiekane :D, aromat vanilla, do tego w promocji słodzik z kauflanda 1200 tabs za 4.59 XD. Proszę o poradę jak z tego zrobić muffinki (foremkę mam) i co ewentualnie dodać żeby z tego nie [...]
Dobre wychodzą, takie mocno czekoladowe. Jak możesz tłuszcze z ww łączyć, to można śmiało dać całe jajko, do środka dodatkowo wiórki kokosowe np. i aromat rumowy.
[...] słabo przyswajana przez organizm. Fermentacja nie tylko zmienia soję w lekkostrawną formę. W sposób naturalny konserwuje sosy, nadając im również charakterystyczny smak i aromat. Całkowita i jednolita fermentacja moromi (mieszanka soi, w przypadku Shoyu również pszenicy, wraz z enzymami, wodą i solą), jest niezwykle istotna w procesie [...]
[...] sernik sobie ostygl i "doszedl do siebie" :-) wyszedł wysoki, bo tortownica była mała ;-) masz rację; czas, kiedy piekarnik jest uchylony, sernik stygnie, a jego cudowny aromat unosi się w całym domu jest wyjątkowo ciężki do zniesienia @-) ciężko jest skupić mysli na czymkolwiek innym \-) *** moje zdjęcia robione są dla SFD i tylko przez nie [...]
[...] to zajesie obplaca 3,5 kg w cenie 2,5 kg Wogóle wiecie że jest bajer taki że każdy smak ma różna zawartość białka czekolada najmniej z tego wzgledu ze trzeba dospac wiecej kakao i czegos tam aby uzyskac smak, kolor. A wanilia najwiecej ma białka bo Wanilia to bardzo mocny aromat itp. Zmieniony przez - jabolcokk w dniu 2008-12-12 10:34:15