/SFD/Images/2016/6/6/5a474e2e14654f8888346f4e90928b36.jpg Opis - Wysoka zawartość białka - Niska zawartość cukru i tłuszczu - Dodatek laktazy Białko serwatki to podstawowy suplement diety dla sportowców. Koncentraty i izolaty białka serwatki reprezentują różne stopnie przetworzania oraz jakości białka, które podczas produkcji pozostaje jednak [...]
[...] to 33 g odżywki zmiksowane z mlekiem lub wodą. Skład: koncentrat białka serwatkowego, kazeinian wapnia, białko jaj, białko mleka, maltodekstryny, dekstroza, kakao niskotłuszczowe, lecytyna sojowa, emulgator, etylowanilina, aromat cynamonowy, aromat i smak identyczny z naturalnym. Skład - Zmieniony przez - Leksykon w dniu 2010-10-03 17:29:19
[...] <0,2 g <0,5 g Tłuszcz <0,2 g <0,5 g Skład : (Vitargo®), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat cytrynowy (maltodekstryna, sól sodowa oktenylobursztynianu skrobiowego, aromat naturalny i dentyczny z naturalnym, preparowany dodatek smakowy), aspartam, acesulfam K. [...]
[...] porcja to 30g odżywki zmiksowane z mlekiem lub wodą. Skład: izolat białka serwatki, koncentrat białka serwatkowego, l-glutamina, peptyd glutaminy, maltodekstryny, kakao niskotłuszczowe, lecytyna sojowa, emulgator, etylowanilina, aromat cynamonowy, aromat i smak identyczny z naturalnym. Skład Zmieniony przez - Leksykon w dniu 2010-11-05 14:41:45
[...] obdarowanie testerów omawianym produktem, jak również udostępnienie szerszej opinii subiektywnych ocen jego działania, zdań użytkowników na temat rozpuszczalności, smaku, aromatu czy konsystencji. Nabór trwał będzie od momentu ukazania się owego tematu(13.03 - wtorek, a zakończony zostanie 18 marca(niedziela). [...]
[...] Ciebie! Zerowa kaloryczność to zdecydowanie olbrzymia zaleta, jednak dopracowany smak jest wręcz podkreśleniem najwyższej jakości. Każda porcja tego sosu wzbogaca smak i aromat potraw. Każdy sportowiec doceni jego dopracowany smak i aromat, dzięki któremu nawet podczas bardzo rygorystycznej diety można zadbać o swoje potrzeby organoleptyczne. [...]
Przepis na 1. naleśnik. Przygotuj: *75 g twarogu chudego *2. jajka (120g) *porcję odżywki białkowej *aromat waniliowy *słodzik *woda + dodatki według uznania Zmiksuj jajka z odżywką białkową, dodaj aromat waniliowy i słodzik rozpuszczony w wodzie. Do twarogu również dodaj słodzik rozpuszczony w wodzie. BTW na 1. naleśnik (nie wliczając dodatków): [...]