[...] izolat białka serwatki - z mleka), stabilizator E414, regulator kwasowości kwas jabłkowy, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu dla smaków czekoladowych (białka 75%), aromat; substancja słodząca sukraloza. Wartości odżywcze mogą się nieznacznie od siebie różnić ze względu na partie surowca. Zalecane porcjowanie Od 1 do 3 razy dziennie. [...]
[...] siedmiu pysznie doskonałych GALARETEK. Składniki: koncentrat białka serwatki 87,5% , żelatyna wieprzowa, stabilizator: guma arabska, regulator kwasowości: kwas jabłkowy, aromat, substancja słodząca: sukraloza. SPOSÓB UŻYCIA Sposób przygotowania: Do 250 ml ciepłej (nie gorącej) wody lub mleka wsypać 70 g proszku (7 czubatych łyżek stołowych). [...]
[...] odżywki białkowej (ja dałam smak neutralny) *5 jaj *szczypta proszku do pieczenia (nie wiem ile - sypałam "na oko" :) ) *trochę wody *4 tabletki stevii *aromat waniliowy Sposób wykonania: Migdały blendujemy na mąkę i mieszamy z pozostałymi suchymi produktami (wiórkami, białkiem, proszkiem do pieczenia). Oddzielamy białka od [...]
[...] dla mnie świetny deser, a mianowicie coś na wzór sklepowego budyniu, lub kisielu mlecznego, fachowo mówiąc. Wiadomo, smak będzie dużo zależał od użytej odżywki białkowej, aromatu, ilości słodzika. Jeśli ktoś chce podbić tłuszcz może dodać np. wiórki kokosowe. Składniki: Ser twarogowy półtłusty - 250g Żółtko jaja - 1 Mleko - 70ml Odżywka [...]
[...] OPIS 0 kalorii 0% cukru 0% tłuszczu OstroVit Pineapple Sauce to pyszny, słodki i aromatyczny sos o smaku ananasowym, który nie zawiera tłuszczu ani cukru. Sos stanowi idealny dodatek do wszelkiego rodzaju deserów oraz słodkich przekąsek. Doskonale [...]
[...] OPIS 0 kalorii 0% cukru 0% tłuszczu OstroVit Banana Sauce to pyszny, słodki i aromatyczny sos o smaku bananowym, który nie zawiera tłuszczu ani cukru. Sos stanowi idealny dodatek do wszelkiego rodzaju deserów oraz słodkich przekąsek. Doskonale sprawdza [...]
[...] maltitol; czekolada gorzka 5% (substancja słodząca: ksylitol; miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, aromat. ZALECANE PORCJOWANIE ZAWSZE KIEDY MASZ OCHOTĘ! Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy [...]
[...] w 90% tak samo słodki. Produkt nie zawiera oleju palmowego. Składniki: substancja słodząca: maltitol, tłuszcz shea, 80% koncentrat białka serwatki , truskawka liofilizowana, aromat, emulgator: lecytyna rzepakowa. SPOSÓB UŻYCIA ZAWSZE KIEDY MASZ OCHOTĘ! Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony [...]
[...] wystarczy do przygotowania siedmiu pysznie doskonałych GALARETEK. Składniki: koncentrat białka serwatki 87,5% , żelatyna wieprzowa, stabilizator: guma arabska, chlorek sodu, aromat, substancja słodząca: sukraloza. SPOSÓB UŻYCIA Sposób przygotowania: Do 250 ml ciepłej (nie gorącej) wody lub mleka wsypać 70 g proszku (7 czubatych łyżek stołowych). [...]
[...] waniliowej odżywki Whey 100. Do tego rodzynki, suszona żurawina no i przede wszystkim orzechy (my dodaliśmy nerkowce – nasze ulubione). Wszystko razem tworzy świetny smak a aromat rozchodzący się po mieszkaniu w trakcie pieczenia może ściągnąć do Waszego mieszkania nawet sąsiadów ;) Czas przygotowania: 25 minut Składniki 16 sztuk 120g mąki [...]
[...] Pasty możemy przygotować więcej i robić sobie z nią kanapki czy bułki do szkoły lub pracy z dowolnymi dodatkami. Kolendra świetnie pasuje do tej past ma cudowny cytrusowy aromat i świetnie komponuje się z kremowym delikatnym serkiem, połączonym z wyrazistą wędzoną makrelą. Do tego garść świeżej chrupiącej i lekko pikantnej rukoli. Samo zdrowie [...]
[...] Składniki dla truskawki: modyfikowana skrobia kukurydziana, truskawka liofilizowana (7,5%), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, barwnik: antocyjany z czarnej marchwi, aromat naturalny, substancje słodzące: sukraloza, glikozydy stewiolowe. SPOSÓB UŻYCIA Sposób przygotowania: Do 200 ml gorącej wody przy ciągłym, energicznym mieszaniu wsypać [...]
/SFD/Images/2016/4/22/37149bba86314c73b967d2914105d70b.jpg Opis - Kompleksowo regeneruje - Poprawia bilans energetyczny - Uzupełnia płyny ustrojowe w stanach odwodnienia organizmu - Niezastąpiony podczas upałów Koncentrat przeznaczony do sporządzenia średnio-energetycznego, zmineralizowanego napoju hipotonicznego z dodatkiem aminokwasów - tauryny, [...]
[...] wieprzowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, wiśnia liofilizowana (5%), barwnik: antocyjany z czarnej marchwi, substancje słodzące: sukraloza, glikozydy stewiolowe; aromat. SPOSÓB UŻYCIA Sposób przygotowania: 7 g mieszanki (1 płaska łyżka stołowa) wsypać do naczynia z 200 ml gorącej wody. Następnie intensywnie mieszać do całkowitego [...]