400g twarogu 100g kefiru słodzik, i aromat cytrynowy, dokładnie mieszam, dolewam 200ml wody znowu mieszam, odstawiam żeby się rozpuściło, potem 400 ml wody w szklance rozpuszam żelatynę, zalewam, znowu mieszam i do lodówki, ser opada na dno, na wierzchu zostaje galaretka, a w lodówce róznie, czasem godzina, czasem 90 minut nie wiem od czego to [...]
Pewnie mistrzu. 8 białek jaj na piane + kawa + kakao o niskiej zawartosci tluszczu + aromat waniliowy i do mikrofalowki ja dalem na 2 min i bylo2x wieksze:) polecam pychota
Ja mm dziwne kubki smakowe, mimo że cukier jest nośnikiem smaku i dzięki temu aromat jest głębszy(przynajmniej w teorii), ja zdecydowanie smakowo preferuje 100% pure whey, który wbrew logice jest w mojej opinii bardziej "dosmakowany" . Co nie zmienia faktu ze organoleptyka białek IHS to klasa sama dla siebie, no ale jak się dba to się ma ;-) [...]
[...] sól (0,3%), cukier, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym, lecytyna słonecznikowa), aromat, barwnik (annato), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), witaminy A i D3 margaryna? nikt ci jeszcze nie powiedział że to największy syf i nawet nie dotykaj tego?!
[...] sól (0,3%), cukier, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym, lecytyna słonecznikowa), aromat, barwnik (annato), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), witaminy A i D3 margaryna? nikt ci jeszcze nie powiedział że to największy syf i nawet nie dotykaj tego?! [...]
Siemanko robie sobie omlet na sniadanie któy skłąda się z płatków owsianych, cynamonu i mąki żytniej niestety przy smażeniu wydziela dosc przykry aromat co zrobic aby go uniknąc? proponuję umyć kuchenkę/płytę grzewczą. %-)
wlasnie zrobilem sobie taki omlet, co prawda musialem na pol przekroic bo by mi wyszla papka, ale sie udalo dorzucilem zmielonych orzechow, odrobine mleka i aromat do ciast, a po wrzuceniu jablek polalem reszta masy super
Smak czekolada ... jak nie czekolada. Absolutny brak kakao, jedynie jakiś czekoladopodobny aromat, który czekolady wcale nie przypomina. Gdybym nie widział opakowani, nigdy nie zgadłbym, że to ma być ten smak. Tym bardziej, że proch jest biały, po wymieszaniu odżywka nadal jest biała. Z czymś takim jeszcze się nie spotkałem. Rozpuszczalność [...]
Dajesz mleko 0%, pakujesz suple do zmielenia np smak ciasteczko, dodajesz 1-2 ziarnka całej kawy + pół łyżeczki zmielonego cynamonu i kręcisz. Mnie bardziej pasuje jak aromat kawy się przebija, cynamon jednak bardziej mdły ale przejdzie.
Woda jest nafaszerowana kazda. Do biedrowej nie daja polifosforanow i dlatego woda z niej wychodzi przez co zmniejsza sie jej objetosc. Reszta jest lepiej naszprycowana. Nawet smak slabej kury aby poprawic daje sie glukoze i aromat poniewaz jest kwaskowata, czasem nawet kostke rosolowa ale to rzadkosc.
smalec lepszy do smażenia,naleśniki są super, ale nie każdy lubi, masło ma aromat lepszy, pasuje bardziej do ciasta %-) a zarabiam wystarczająco, ale jak już mówiłem, szału ni ma
nie znudził się jeszcze ten budyń?:d z odzykwa białkowa jest ok? bo zawsze tylko z kakau albo cynamonem robiłem;d od listopada w sumie jem cały czas i właśnie albo jakiś aromat albo białko zmieniam czy inne płatki dosypuje i jak zjem taka michę to przynajmniej się zapcham i nie podjadam haha :-D Co to chopki? %-) tak z ciekawości tylko i wyłącznie [...]