[...] z łososia tak samo,sól ,pieprz i na patelnie ,może być grillowa ,tylko zawsze zaczynaj od strony skóry smażyć ,możesz ją też upiec z piekarniku,zawijając wcześniej przyprawioną rybę w folię. edit: Zapomniałam dodać że z mrożonych filetów typu dorsz,mintaj wychodzą świetne kotlety rybne :-) Zmieniony przez - Malinowa w dniu 2014-12-05 20:04:04
Ja schabu nigdy przed pieczeniem nie obsmazam,piekę w rękawie lub bez ;-) Ale zapewne ile osób tyle teorii na udany schabik Dzięki ! Jeszcze napisz na ile czasu i ile stopni w piekarniku. Schabik nieduży, ok 800 g.
Tak jest, najważniejsza moc ,teraz mam z metalowymi końcówkami o mocy 600 i jest cudny,mieli też orzechy, wcześniej za to miałam plastikowy boscha o mocy 450 i też nie narzekałam ,przetrwał 10 lat :) Podobno ludzie są bardzo zadowoleni także z tych lidl'owskich Blender z Lidla bardzo dobry za niedużą cenę. Zaskoczył mnie jakością wykonania no i ma [...]
[...] ale jak ja zapakowalam w plastikowy pojemnik jedna porcje i schowalam do lodowki to na drrugi dzien mialam galaretke a myslala ze tak sie dzieje tylko z prawdziwym rosolem na nozkach Co do tego czy zupa jest chinska to napewno nie do konca, bo nie bylo robiona tymi malymi chinskimi raczkami Zmieniony przez - Malinowa w dniu 2009-11-18 16:07:24
Dostali po mandacie i kare pieniezna i ona do szpitala,musze zadzownic do niego . k***a jest tych niemcow tyle,toczą sie po ulicach,przechodza przez jezdnie bez pasow downy a do tego wszystkiego są paskudne.