cwiczyłam ponad miesiac 8 minute buns lega i abs do tego zwykle brzuszki, przysiady i nozyce, doszłam tez do 21 dnia w a6w. cwiczenia wykonywałam codziennie lub co 2 dni. efekt zaden,zrobilam miesiaczna przerwe i chce znow zaczac. pomożcie mi ułozyc jakis plan ćwiczen i diety.
wymiary 170cm wzrostu waga 54kg
65 w talii
93 w biodrach
51 w udzie
moja dieta wygląda tak: gdy ćwiczyłam jadłam 3 razy dziennie bardzo mało, rano 2 kanapki z bialym chlebem do tego wedlina albo dżem, na obiad róznie czasem typowy obiad ze schabowym, naleśniki, lub płatki na mleku, na kolacje to samo co na śniadanie, pomiedzy posiłkami jogurty. teraz zaczełam jesc duzo wiecej bo chce przytyc, jem kilka razy dziennie, płatki na mleku obowiazkowo 2 razy dziennie, kanapki, jem tez wiecej słodyczy jakies wuzetki czekolada
i nic nie przytyłam!
Waga: 54
Wzrost: 170
Cel treningowy: wyszczuplenie brzucha, przybranie w udach i pupie
Staż treningowy na słowni: 0
Uprawiane inne sporty: x
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): mam stepper
Dieta: x
Przeciwskaznania medyczne: x
Zażywane suplementy: x
wymiary 170cm wzrostu waga 54kg
65 w talii
93 w biodrach
51 w udzie
moja dieta wygląda tak: gdy ćwiczyłam jadłam 3 razy dziennie bardzo mało, rano 2 kanapki z bialym chlebem do tego wedlina albo dżem, na obiad róznie czasem typowy obiad ze schabowym, naleśniki, lub płatki na mleku, na kolacje to samo co na śniadanie, pomiedzy posiłkami jogurty. teraz zaczełam jesc duzo wiecej bo chce przytyc, jem kilka razy dziennie, płatki na mleku obowiazkowo 2 razy dziennie, kanapki, jem tez wiecej słodyczy jakies wuzetki czekolada
i nic nie przytyłam!
Waga: 54
Wzrost: 170
Cel treningowy: wyszczuplenie brzucha, przybranie w udach i pupie
Staż treningowy na słowni: 0
Uprawiane inne sporty: x
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki): mam stepper
Dieta: x
Przeciwskaznania medyczne: x
Zażywane suplementy: x
1