SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

"Kanapki" owsiane z nadzieniem do szkoły, pracy !

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 12014

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 192 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 2310
Zrobiłem to i bardzo pyszne lecz troche mi przywarło i się rozleciały lekko ale pozatym OK.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 8863 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 27291
jak to na serio ma takie wartosci odżywcze to bd do sql to brał od dzis


dzieki za pomysł

Sogacz

"Jakie to prawo jest kruche, skoro łamie je buchem.."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Wiek 29 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1133
A mam pytanie. Czy można tą masę zrobić np. wieczorem, wsadzić do lodówki i rano upiec?

Nikt nie będzie mi mówił jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze ; )

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 28 Napisanych postów 5005 Wiek 30 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 19714
To mi się kurva przyczepia do tego tostera
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 4796 Wiek 5 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 35077
To nasmarujcie powierzchnie tostera olejem :) Albo kupice jakis dobry z prawdziwym teflonem

Niespełnione rządu obietnice = temat zastępczy kibice

Pozdro Gainer Team Bez Maka

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
podobno odzywka bialkowa traci swoje wlasciwosci w wysokiej temp? wiec chyba lepiej jej tam nie dodawac
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 4097 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 28862
Tyczy się to raczej długotrwałej obróbki typu pieczenie czy też długotrwałe smażenie. W tej sytuacji obróbka nie powinna mieć większego wpływu na białko.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
wlasnie sobie zrobilem moj skald byl taki:
90 gr platkow owsianych
2 jajka
10 gr odzywki bialkowej
troche masla orzechowego (nastepnym razem zastapie dzemem)
50 ml mleka 2%
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 2557 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 15991
A ja mam pytanie. Czy płatki są mielone czy normalne? W sensie czy trzeba je mielić

EDIT:

Zrobiłem żeby zobaczyć czy będą nadawały się do szkoły wg. mnie i nadają . Jeden minus. Zrobiłem za gęste i są grube, nie miałem jak rozprawdzić dżem i leciał po bokach, cała tostownica za***ana









Zmieniony przez - man1ek93 w dniu 2010-11-30 15:20:54
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 113 Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 3947
Mam takie pytanko czy jeśli płątki bym zastąpił mąką pełnoziarnistą czy wyjdzie coś z tego ?
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Sos Pomidorowy własnej roboty !! :)

Następny temat

Knedle z Ciasta Twarogowego.

WHEY premium