Szacuny
0
Napisanych postów
90
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1748
Mam pytanie próbowaliście to zrobić chłopaki na ostro bardziej dodać do tej masy przyprawy w środek włożyć jakaś chudą szynkę i ewentualnie jakieś warzywka?
Szacuny
38
Napisanych postów
2551
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
31384
Ja szamam cos podobnego na sniadanie, 100g platkow, 3 jaja i 10-15g odzywki bialkowj do smaku, no i oliwe, ostatnio jeszcze dodaje troche otrab. Wychodzi strasznie suche, ale da sie zjesc szczegolnie jak sie miodem troche posmaruje i ze szklanka wody do popicia Chyba najsmaczniejszy i najszybszy pomysl na poranne platki i jaja.
Szacuny
0
Napisanych postów
236
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9840
Witam! Zmieniłem trochę przepis ze strony głównej a ponieważ nie posiadam sandwicha użyłem gofrownicy... i wyszło mi coś takiego:) Mój przepis:
-100g płatków owsianych (mielimy je na mąkę)
-1 jajko
-100g twarogu
-mleko
-odrobina proszku do pieczenia i trochę cukru waniliowego
Szacuny
24
Napisanych postów
9408
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
85038
bardzo fajne te kanapki i bardzoo chciałbym je robić tyle, że blendera nie mam żeby zmielić płatki. Da radę bez mielenia, dodam że platki mam górskie (delikatne są i "drobniejsze" są niż zwykłe) Skończył mi sie gainer i jako 2 posiłek w szkole trzeba coś zjeść, takie cos by mi pasowało i to bardzo, tylko zcy da sie to bez mielenia zrobić ...
Szacuny
0
Napisanych postów
58
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
677
piotr245 super to wygląda :D szkoda, że nie mam gofrownicy to bym sobie zrobił :D choć w sumie to tylko kształt inny;p, ale spróboję do mojej wersji dodać też twarogu do masy.
A próbowałeś robić bez proszku do pieczenia? jest jakaś różnica? spróbuję jutro też go dodać i zobaczmy :d, ale tak jak pisałem kiedyś tam, można dodać np 1/5 mąki czy ileś tam :P zamiast płatków owsianych i ciasto jest mega delikatne
xmejux, szczerze wątpię, że wyjdzie, ale podziel się obserwacjami, najlepiej ze zdjęciami jeśli coś z tego będzie :D