Szacuny
2
Napisanych postów
1205
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
25001
przepis dobry lecz wczoraj zrobilem i mi sie od spodu przykleily i nie chcialy oderwac wiec przy wyjmowaniu sie rozwalily a w srodku byly strasznie miekkie, za malo mocy ma moja maszyna?
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
546
Ja psikam toster olejem w sprayu. Można gąbkę lekko nasączyć oliwą i przetrzeć jego powierzchnię. Nic nie przywiera. Trzymaj w tosterze jakieś 7-9 minut i będzie idealnie. Daj może mniej mleka. Druga sprawa, że one nie mają być twarde tylko takie jakby "ścięte" w środku, bo byś sobie zęby połamał ;)
Szacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464624
Lepiej zwilż czymś, ja nieraz biorę słoninę na widelec i smaruje delikatnie toster. Może przez te truskawki nie chcą się zrobić zawsze to już inna konsystencja, jak zacząłem kombinować z proporcjami i dodałm owoców leśnych to mi nie chciał wyjść, a jak się trzymama przepisu grubasa to wychodzi w miarę dobrze.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
23
Napisanych postów
5416
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
52179
Ok to tam trochę to zwilżę. Co do tego, że sernik nie chce mi wyjść, to truskawki zawsze daję już na gotowy sernik, na górę. Tak, to idą tylko składniki z przepisu. Nie mam pojęcia czemu nie chce wyjść tak fajnie, tylko połowa cała, połowa kruszki, a połowa to już nie wiem jak nazwać : )